Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: «Ποτάμια» οι δρόμοι στην Αττική - Συνεχίζονται οι καταιγίδες την Πέμπτη

Καιρός: «Ποτάμια» οι δρόμοι στην Αττική – Συνεχίζονται οι καταιγίδες την Πέμπτη

Οι δρόμοι της Αττικής πλημμύρισαν από τις έντονες βροχές, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο. Παράλληλα, οι τοπικές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις θα συνεχιστούν και αύριο.

Ποτάμια έγιναν οι δρόμοι της Αττικής για άλλη μία φορά μετά τις τοπικές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις που σημειώθηκαν το μεσημέρι. Τα σύννεφα της βροχής κατευθύνονται προς το Σαρωνικό, ενώ τα φαινόμενα αναμένονται να συνεχιστούν και την Πέμπτη.

680 κεραυνοί «έπεσαν» στην Αττική, ενώ στην Αγία Παρασκευή καταγράφηκαν 61,2 χιλιοστά βροχής σε μία ώρα.

Οι δρόμοι πλημμύρισαν σε πολλές περιοχές, με τα σημαντικότερα προβλήματα να εντοπίζονται στα βόρεια και τα δυτικά προάστια, αλλά και το κέντρο της πόλης.

Κορυδαλλός τώρα καταιγίδα

Δημοσιεύτηκε από Μάρκος Π. στις Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

Δημοσιεύτηκε από Christos Panagos στιςΤετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

«Ποτάμι» έγινε η Αττική Οδός των 3 ευρώ, όπως φαίνεται από βίντεο που κατέγραψε οδηγός. Η εικόνα του κατά τα άλλα σύγχρονου αυτοκινητόδρομου «τσαλακώθηκε» καθώς τα λιμνάζοντα ύδατα προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Τα φαινόμενα επεκτάθηκαν σταδιακά και στην ανατολική Αττική. Ισχυρή καταιγίδα, αλλά και χαλαζόπτωση σημειώθηκαν στον Γέρακα, την Παλλήνη και τα Γλυκά Νερά.

Γερακας αττικης ιουνιος 2019 τα σχολια δικα σας!! 😂😂

Δημοσιεύτηκε από Βασίλης Σαραντάκης στις Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

Χαλάζι και πολλή βροχή έπεσαν στο Λαύριο και τη Ραφήνα.

Κυκλοφοριακό χάος

Όπως αποτυπώνεται και από τα βίντεο, κυκλοφοριακό χάος επικράτησε στους δρόμους την ώρα της καταιγίδας.

Αυτήν την ώρα, η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί στις πληγείσες περιοχές. Εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Τροχαία, αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών – Λαμία από Μεταμόρφωση έως Φιλαδέλφεια, στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας, στα δύο ρεύματα της Βασ. Σοφίας, στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη Σαδίου, τη Βασ. Αμαλίας, τη Φιλελλήλων και στη λεωφόρο Ποσειδώνος έως την Καλαμακίου.

Συνεχίζονται οι καταιγίδες και οι χαλαζοπτώσεις και την Πέμπτη

Σύμφωνα με το meteo, αύριο θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, αρχικά στα βόρεια της χώρας, καθώς επίσης τις θερμές ώρες της ημέρας και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Τα φαινόμενα στην Κεντρική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ θα σημειωθούν και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες η ορατότητα ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα.

O χάρτης της ΕΜΥ για αύριο

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 23 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένεται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024