Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πριτς που τα είχαμε δει όλα!

Πριτς που τα είχαμε δει όλα!

Πλην του Ολυμπιακού ο οποίος ούτως ή άλλως από την πρώτη στιγμή έχει διαχωρίσει τη θέση του και με το λάβαρο του «μέχρι τέλους» δεν σκοτίζεται που δεν θα παίξει στην Basket League, δεν θα πέσει καμιά ομάδα, ενώ κανονικά θα υποβιβάζονταν τρεις!

O Θεός να το κάνει πρωτάθλημα αυτό στο οποίο οι κανονισμοί θεσπίζονται και (υποτίθεται ότι) ισχύουν μέχρι να καταστρατηγηθούν!

Κι άντε, βρε αδερφέ, να τους παραβιάζουν δι’ ιδίον όφελος οι ομάδες, πάει κι έρχεται! Αλλά, διάβολε, το να τους γράφει εκεί όπου δεν πιάνει μελάνι η ίδια η επίσημη αρχή, ε, αυτό είναι άνω ποταμών!

Και άνω λιμνών και άνω θαλασσών και άνω ωκεανών και δεν συμμαζεύεται!

Οντως το Λαύριο θα υποβιβαζόταν τσάμπα και βερεσέ, πληρώνοντας τη βεντέτα του Παναθηναϊκού (που δεν κατέβηκε να παίξει κόντρα στην Κύμη) με τον Ολυμπιακό: ενώ είχε σώσει την παρτίδα μέσα στα γήπεδα θα την έχανε από τα αδέσποτα σκάγια των διασταυρούμενων πυρών.

Προχθές το απόγευμα ο ΕΣΑΚΕ που δέχθηκε το αίτημα του Λαυρίου περί αναβαθμολόγησης, επέδειξε μεγαθυμία, συμπόνια και αποδείχθηκε ελεήμων, αλλά και ταυτόχρονα παραβίασε αβασάνιστα τους κανονισμούς του.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πλην του Ολυμπιακού ο οποίος ούτως ή άλλως από την πρώτη στιγμή έχει διαχωρίσει τη θέση του και με το λάβαρο του «μέχρι τέλους» δεν σκοτίζεται που δεν θα παίξει στην Basket League, δεν θα πέσει καμιά ομάδα, ενώ κανονικά θα υποβιβάζονταν τρεις!

Το Λαύριο τη σκαπούλαρε ελέω της χαριστικής απόφασης, ο Κολοσσός Ρόδου είχε δεμένο τον γάιδαρό του λόγω της συγχώνευσης με τον Χολαργό (που μαζί με τον Αρη πήγαν κόντρα στο κύμα) και ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Εντέλει δεν υπάρχει καμιά σωτηρία σε αυτό το δόλιο το άθλημα και στο καψερό πρωτάθλημα. Οταν η ίδια η διοργανώτρια αρχή αγνοεί και την άποψη της ΕΟΚ και την πρώτη γνωμοδότηση της δικής της νομικής υπηρεσίας, τότε είναι προφανές πως ανοίγει ο ασκός του Αιόλου και κανείς δεν ξέρει τι άλλο θα χωρέσει μέσα του.

Σε κάθε περίπτωση η διαφορά από την ηθική αποκατάσταση του θιγέντος Λαυρίου μέχρι την κατάφωρη παραβίαση των κανονισμών είναι μεγάλη.

ΥΓ.: Αν και το νομίζαμε, αμ δε που σε αυτή την υπέροχη χώρα τα ‘χαμε δει όλα!

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024