Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαρύ πένθος για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

Βαρύ πένθος για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

Δύσκολες ώρες περνάει γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, καθώς ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα έφυγε από τη ζωή.

Δύσκολες ώρες περνάει η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Μάγδα Τσέγκου καθώς ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα έφυγε από τη ζωή.

Η Μάγδα Τσέγκου τα τελευταία, περίπου, δύο χρόνια απουσιάζει από τα τηλεοπτικά πράγματα, αποφασίζοντας να αφοσιωθεί σε άλλα που την κάνουν να νιώθει καλύτερα αλλά και στην οικογένεια της. Ωστόσο, πρόσφατα η οικογένεια της βυθίστηκε σε πένθος.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 18 Ιουλίου «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη της γιαγιά, ενώ η κηδεία έγινε την ακριβώς επόμενη ημέρα. Ο θάνατος αυτός, όπως ήταν φυσικό, σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη την οικογένεια.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η αδερφή της Μάγδας Τσέγκου, Γιώτα, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία της γυναίκας που έφυγε από τη ζωή.

View this post on Instagram

Και ναι, αυτό είναι το τελευταίο ΣΚ για το καλοκαίρι του 2018!!! Πάει και αυτό. Μικρός απολογισμός: Επιτέλους μετά από 18 χρόνια το καλοκαίρι μου πέρασε χαλαρά, ήρεμα, χωρίς πολύ δουλειά,με άψογες συνεργασίες, χωρίς πίεση, χωρίς άγχος και μακριά από τοξικές καταστάσεις, χωρίς ρολόι,χωρίς διακοπές κάπου μακριά και για πολύ, αντιθέτως, απλά σπίτι μου στην Πρέβεζα ! Μεγάλη υπόθεση η ψυχική ηρεμία και η πνευματική γαλήνη, αυτό είναι «διακοπές». #diakopes2018 #magdatsegkou #preveza @preveza_greece @rizovouni_prevezas @prevezaguide @myprevezagr @prevezainfo.gr #prevezagreece @visit_preveza #ipiros #ipiros_greece #ionio #ionionsea

A post shared by Magda Tsegkou/Μάγδα Τσέγκου (@magdatsegkou) on

Με την ανάρτησή της αυτή, η αδερφή της παρουσιάστριας, ενημέρωσε τους φίλους και γνωστούς για το θάνατο της γιαγιάς και τους ενημέρωσε πότε και πού θα γίνει η κηδεία της.

«Η αγαπημένη μας γιαγιά «έφυγε» σήμερα από κοντά μας. Αύριο Παρασκευή θα την αποχαιρετήσουμε, όσοι θέλουν να παρευρεθούν η κηδεία θα γίνει στις 18:30 στον Άγιο Ευστάθιο Ριζοβουνίου Πρέβεζας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024