Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ με την είδηση δολοφονίας του «προέδρου της Τσαμουριάς» στην Ολλανδία

Θρίλερ με την είδηση δολοφονίας του «προέδρου της Τσαμουριάς» στην Ολλανδία

Ακόμα και τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες εμπλέκουν στη φερόμενη δολοφονία του αυτοαποκαλούμενου «προέδρου της Τσαμουριάς» Φεστίμ Λατό, στην Ολλανδία.

Ο αυτοαποκαλούμενος «πρόεδρος της Τσαμουριάς», Φεστίμ Λατό, φέρεται να σκοτώθηκε στην Ολλανδία.

Ετσι τουλάχιστον γράφουν οι φίλοι του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οπως σημειώνουν, σκοτώθηκε σε επιχείρηση δολοφονίας των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών.

«Εκτελέστηκε μυστηριωδώς»

Επίσης, τα αλβανόφωνα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Λατό εκτελέστηκε μυστηριωδώς χθες το πρωί (Κυριακή) στην Ολλανδία.

Στο προφίλ του στο Facebook πολλοί από τους φίλους του εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του και στο αλβανικό έθνος «για αυτήν τη μεγάλη απώλεια» (κάτω).

Balkan Web

Η δολοφονία του Φεστίμ Λατό κρίνεται ύποπτη καθώς έγινε με μυστηριώδη τρόπο, όπως μεταδίδεται, και ακόμη δεν είναι γνωστός ο δράστης. Επίσης, δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το γεγονός.

Ο Φεστίμ Λατό (balkanweb.com)

Η ολλανδική αστυνομία ενημέρωσε για το τραγικό συμβάν την οικογένεια του Λατό, στην Αυλώνα. Οπως αναφέρεται, η δολοφονία θα μπορούσε να γίνει για πολιτικούς λόγους.

«Fake news»

Ωστόσο, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες από την αλβανική αστυνομία για τη δολοφονία του. Οι συγγενείς και φίλοι εξακολουθούν να εκφράζουν συλλυπητήρια για την απώλειά του στην ιστοσελίδα του στο Facebook, γράφει η Balkan Web.

Από την άλλη, η ιστοσελίδα albeu.com αναφέρει ότι ο Φεστίμ Λατό είχε προσκαλέσει στο σπίτι του δύο άτομα για καφέ, και όταν βγήκε στο κατώφλι να τους υποδεχθεί πυροβολήθηκε και πέθανε ακαριαία.

Ο Αλβανοτσάμης ιστορικός Αρμπεν Λάλα αντέδρασε στην είδηση της δολοφονίας του επιχειρηματία Φεστίμ Λατό, όπως σημειώνει η αλβανική ιστοσελίδα newsbomb.al.

Ο Λάλα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι ενδέχεται η είδηση αυτή να ανήκει στις λεγόμενες «Ψευδείς ειδήσεις»/ «fake news», επικαλούμενος διάφορους λόγους.

«Είναι ζωντανός»

Σύμφωνα με τον Αλβανοτσάμη ιστορικό, η είδηση του θανάτου του Λατό μεταδόθηκε από τον Αλί Αλίου, έναν αδίστακτο, που πριν δύο χρόνια για να συγκεντρώσει χιλιάδες ευρώ ισχυρίστηκε ότι ο αδελφός του, Τόνι, μαρτύρησε στην «τσαμουριά», ενώ ο Τόνι εκείνη τη στιγμή έπινε μπύρες στη Γερμανία.

Ο Λάλα ισχυρίζεται ακόμη ότι:

Σύμφωνα με τα μέλη της οικογένειάς του, ο Λατό έχει 3 με 4 ημέρες που δεν επικοινώνησε μαζί τους, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Ο αδελφός του Τζεμίλ Λατό, δήλωσε του τηλεφώνησε η ολλανδική αστυνομία. Αυτό είναι απίθανο να συμβεί γιατί η ολλανδική αστυνομία θα επικοινωνούσε αρχικά με την αλβανική πρεσβεία, αυτή είναι η νομική διαδικασία.

Επίσης, η αλβανική αστυνομία δεν έλαβε ενημερωτικό σημείωμα για το υποτιθέμενο συμβάν.

Επίσης, αμφισβητείται η είδηση ότι δολοφονήθηκε στο κατώφλι του σπιτιού του.

Πηγή: echedoros-a.gr

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024