Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προκλητικός μέχρι τέλους ο Αμβρόσιος - «Παράσημο η καταδίκη μου για τους ομοφυλόφιλους»

Προκλητικός μέχρι τέλους ο Αμβρόσιος – «Παράσημο η καταδίκη μου για τους ομοφυλόφιλους»

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις του τέως μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου ο οποίος λίγες ώρες μετά την παραίτησή του και τη «συγγνώμη» για όσους στεναχώρησε ξαναχτύπησε χρησιμοποιώντας το γνωστό διχαστικό λόγο του

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις του τέως μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου ο οποίος λίγες ώρες μετά την παραίτησή του και τη «συγγνώμη» για όσους στεναχώρησε ξαναχτύπησε χρησιμοποιώντας το γνωστό διχαστικό λόγο του.

«Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη περίπτωση για να ζητήσω συγγνώμη, αλλά καθώς ουδείς είναι αλάθητος και επειδή μπορεί να αδίκησα κάποιους, ζητάω συγγνώμη», είπε τη Δευτέρα ο Αμβρόσιος,  μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του.

Μιλώντας  στον ΑΝΤ1 απάντησε προκλητικά ότι δεν υπάρχει κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει ενώ έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει ως «παράσημο» την ποινή που του επεβλήθη για τους ομοφυλόφιλους.
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην υπόθεση της καταδίκης του μετά από δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους, ο τέως μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας είπε ότι «είναι παράσημο, είναι παράσημο η ποινή που μου επέβαλε το δικαστήριο».

«Ο Θεός δεν συγχωρεί τον αμαρτωλό»

Όπως ανέφερε, «το Ευαγγέλιο είναι νόμος της ζωής μας, είναι λόγος του Θεού. Αυτό λυπεί κάποιους που είναι παραβάτες. Το Ευαγγέλιο καταδικάζει την ανώμαλη σχέση», συμπληρώνοντας ότι «και τα αμαρτωλά παιδιά είναι παιδιά του Θεού», σημειώνοντας ωστόσο ότι «ο Θεός δεν συγχωρεί τον αμαρτωλό, αλλά αυτόν ο οποίος μετανοεί για όσες αμαρτίες έχει κάνει».

«Δεν μπορούμε να τα ανακατέψουμε όλα, το Ευαγγέλιο είναι σαφέστατο και όποιος κηρύττει το Ευαγγέλιο δημιουργεί αναταράξεις», προσέθεσε.

Ο Αμβρόσιος ο οποίος εκτός από τις μισαλόδοξες απόψεις του που είχε εκφράσει στο παρελθόν, δεν είχε διστάσει να σταθεί ακόμη και στο πλευρό του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024