Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόρος : Η τελευταία επικοινωνία του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου με τον Πύργο Ελέγχου

Πόρος : Η τελευταία επικοινωνία του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου με τον Πύργο Ελέγχου

Στις 15:32 ήταν η τελευταία επικοινωνία του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου με τον Πύργο Ελέγχου Αθηνών – Η Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Τις λεπτομέρειες για την τελευταία επικοινωνία που είχε ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πόρου και Γαλατά έδωσε στη δημοσιότητα η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, το ελικόπτερο τύπου Agusta A109 ανήκει στην εταιρεία IFLY που εδρεύει στην Πάχη Μεγάρων και είχε κατατεθειμένο σχέδιο πτήσης.

Επρόκειτο να ταξιδέψει από το Κρανίδι με προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με ενδιάμεση στάση την περιοχή του Γαλατά προκειμένου να παραλάβει δύο επιβάτες.

Όπως αναφέρει η ΥΠΑ, στις 15:32 τοπική ώρα, ο πιλότος του ελικοπτέρου επικοινώνησε με την προσέγγιση Αθηνών και ανακοίνωσε ότι σε μερικά λεπτά αναχωρεί από Γαλατά. Αμέσως μετά, χάθηκε η επαφή του με τον Πύργο Έλεγχου Αθηνών και άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές για τον εντοπισμό του.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενημέρωσε το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης καθώς και την Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων δίνοντας το τελευταίο στίγμα του ελικοπτέρου για να προχωρήσουν τις διαδικασίες έρευνας και διάσωσης των επιβαινόντων.

Η κατάληξη ωστόσο των ερευνών ολοκληρώθηκε με τον τραγικότερο τρόπο, με την ανάσυρση των τριών σορών από το βυθό του λιμανιού του Πόρου.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024