Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καμίνι» το Καραϊσκάκη: Sold out το παιχνίδι με Τότεναμ!

«Καμίνι» το Καραϊσκάκη: Sold out το παιχνίδι με Τότεναμ!

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τότεναμ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. «Τρέλα» για την επιστροφή της ομάδας του Πειραιά στα… αστέρια.

Καρφίτσα δεν θα πέφτει το βράδυ της επόμενης Τετάρτης (18/09) στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί εξαφάνισαν τα εισιτήρια για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με την Τότεναμ.

Τα «μαγικά χαρτάκια» για τη σπουδαία αναμέτρηση με τη βρετανική ομάδα βγήκαν μόνο στο ίντερνετ και οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα… εξαφάνισαν σε χρόνο ρεκόρ! Η ζήτηση μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που έριξε το σύστημα! Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε στις 10:00 και στις 10:20 έπεσε το σύστημα, λόγω τεχνικού προβλήματος.

Το σύστημα άνοιξε ξανά 15:00 και λίγες ώρες αργότερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το sold out! Αξίζει να σημειώσουμε ότι περισσότεροι από 30.000 μοναδικοί χρήστες μπήκαν στη σελίδα της ομάδας για να βρουν ένα εισιτήριο για τη μεγάλη μάχη με την Τότεναμ.

Η «δίψα» των οπαδών του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλη και το φαληρικό γήπεδο θα είναι κατάμεστο σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ο κόσμος θα σταθεί έμπρακτα δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και στους ποδοσφαιριστές του και θα προσπαθήσει με τη βροντερή φωνή του να δώσει ώθηση στην αγαπημένη του ομάδα. Οι Ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στα… αστέρια και όλοι ετοιμάζονται για μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024