Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν κουνήθηκε φύλλο (0-0)

Δεν κουνήθηκε φύλλο (0-0)

Μπριζ και Γαλατά έμειναν στο 0-0 στο Βέλγιο με τους γηπεδούχους να έχουν την σπουδαιότερη ευκαιρία στο ματς με το δοκάρι του Ρίκα στο 35' και τους φιλοξενούμενους να αποκτούν (θεωρητικά) προβάδισμα για την τρίτη θέση του ομίλου.

Η Μπριζ υποδέχτηκε την Γαλατασαράι με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να αποκτήσουν προβάδισμα στη «μάχη» της τρίτης θέσης μιας και η παρουσία των Ρεάλ και Παρί στον όμιλο, δεν αφήνει σκέψεις για κάτι παραπάνω. Το τελικό 0-0 δεν έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα σε κάποια ομάδα με τους Τούρκους πάντως είναι μάλλον πιο ικανοποιημένοι από αυτό το αποτέλεσμα βάσει και της εικόνας του ματς.

Μόλις στο 8′ η Μπριζ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς με τον Μποναβέντουρ. Ο Βόρμερ έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Μποναβέντουρ με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 19′ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Μίτροβιτς να αστοχεί σε κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Στο 31′ ο Μπάμπελ βγήκε τετ α τετ με τον Μινιολέ ο οποίος έσωσε την ομάδα του στη μεγαλύτερη ίσως ευκαιρία των Τούρκων στο ματς ενώ πέντε λεπτά μετά ήρθε η πιο καλή ευκαιρία για την Μπριζ. Ο Ρίκα έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μουσλέρα.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε με την Μπριζ να έχει τον έλεγχο και τις μεγαλύτερες φάσεις. Στο 51′ ο Μουσλέρα είπε όχι σε σουτ του Μποναβέντουρ, στο 54′ ο Οκερέκε δεν μπόρεσε να σκοράρει για την Μπριζ και στο 61′ ο Φεγκουλί απάντησε στα δοκάρια με ένα σουτ-δυναμίτη.

Τελευταία καλή στιγμή του ματς ήταν μια κεφαλιά του Φαλκάο που όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία των Βέλγων.

ΜΠΡΙΖ: Μινιολέ, Ρίτσα, Ντέλι, Μίτροβιτς, Μάτα, Βάνακεν, Βορμέρ, Ριτς (86’ Μπαλάντα), Ντιατά, Οκερέκε (60’ Οπεντά), Μποναβέντουρ (73’ Nτιανιέ)

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Λουγιντουμά, Μαριάνο Φερέιρα (90’ Οζμπαϊράκλι), Μαρκάο, Ναγκατόμο, Ενζονζί, Λεμινά (60’ Μορ), Σερί (90′ Ντονκ), Φεγκουλί, Φαλκάο

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024