Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Ξανά στις επάλξεις ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ : Ξανά στις επάλξεις ο Ελ Καντουρί

Ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε ασκήσεις τακτικής στους παίκτες του ΠΑΟΚ στη σημερινή προπόνηση (19/9), είδε όμως τον Ελ Καντουρί να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα

Ο Αμπέλ Φερέιρα επικεντρώθηκε στη σημερινή προπόνηση σε ασκήσεις τακτικής, ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή (22/09, 18:30) στην Τούμπα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά σήμερα και τίθεται στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για το ματς της Κυριακής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η αναμέτρηση με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας πλησιάζει. Άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δουλεύουν σκληρά προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για το παιχνίδι της Κυριακής (22.09).

Η προπόνηση της Πέμπτης (19.09) ήταν… μαραθώνιος και ήταν αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής. Έπειτα από ένα σύντομο σετ ασκήσεων φυσικής κατάστασης, το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες στην κυκλοφορία, την ανάπτυξη, τις τοποθετήσεις, αλλά και την αμυντική συμπεριφορά.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έβγαλε χωρίς πρόβλημα όλη την προπόνηση. Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια , Χοσέ Μαουρίσιο και Πόντους Βέρνμπλουμ τις επόμενες μέρες θα υποβληθούν σε εξετάσεις επανέλεγχου και σε δοκιμασίες ετοιμότητας, ώστε να επαναξιολογηθεί η πορεία της αποθεραπείας τους και η επάνοδός τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Την Παρασκευή (20.09), ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στη Νέα Μεσημβρία.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024