Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στην Καλαμαριά : Καρέ - καρέ η πτώση του φιλάθλου

Τραγωδία στην Καλαμαριά : Καρέ – καρέ η πτώση του φιλάθλου

Η είδηση του τραγικού θανάτου ενός φιλάθλου του Απόλλωνα Πόντου, κατά την διάρκεια αγώνα στο γήπεδο στην Καλαμαριά, έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη ενώ το βίντεο που ήρθε στο φως, κατέγραψε καρέ - καρέ τον διαπληκτισμό όπως και την μοιραία πτώση. 

Η είδηση του τραγικού θανάτου ενός φιλάθλου του Απόλλωνα Πόντου, κατά την διάρκεια αγώνα του Απόλλωνα Πόντου με τα Χανιά στο γήπεδο της Καλαμαριάς, έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη ενώ το βίντεο που ήρθε στο φως κατέγραψε καρέ – καρέ τον διαπληκτισμό όπως και την μοιραία πτώση.

Ο Νίκος Τριγλιανός, ο άτυχος φίλαθλος έχασε τη ζωή του μετά από διαπληκτισμό που είχε στις κερκίδες με άλλον άνδρα. Αποτέλεσμα του καυγά αυτού ήταν το θύμα να πέσει στο έδαφος, να χτυπήσει το κεφάλι του και να χάσει την ζωή του.

Ο 71χρονος ήταν κάτοικος της Καλαμαριάς και είχε βρεθεί στο γήπεδο για να δει το παιχνίδι του Απόλλωνα.

Το σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο της πτώσης

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε από το Flashnews, καταγράφεται καρέ – καρέ το μοιραίο περιστατικό, το οποίο ξεκίνησε, όπως φαίνεται, με τον 71χρονο να διαπληκτίζεται λεκτικά με τον επίσης συνομήλικο του από την Καλαμαριά.

Ο 71χρονος φαίνεται να βαδίζει προς τις κερκίδες όταν έρχεται από πίσω του ένας άλλος και τον σπρώχνει, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει την ισορροπία του, πτώση που αποδείχτηκε μοιραία.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών που βρίσκονταν εντός του γηπέδου και έσπευσαν στο σημείο όπου είχε πέσει, ο ηλικιωμένος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Η στιγμή του τσακωμού των δυο φιλάθλων στον αγώνα Απόλλωνα Πόντου – Χανία που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός

Δημοσιεύτηκε από Flashnews.gr στις Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019

Η δήλωση του κ. Αυγενάκη για την τραγωδία στην Καλαμαριά

Με την αστυνομία να έχει προχωρήσει ήδη σε μία σύλληψη μετά το μοιραίο συμβάν, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εξέφρασε την λύπη του μέσω του Twitter, τονίζοντας ότι «ο αθλητισμός είναι ψυχαγωγία και όχι χώρος εκτόνωσης διαφορών».

Παράλληλα ο υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε τα συλλυπητήριά του στους οικείους του 71χρονου.

Συλλυπητήρια από την ΠΑΕ Χανίων

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Χανιά εξέφρασε τα συλλυπητήριά της «στην οικογένεια του φιλάθλου του Απόλλωνα Πόντου που «έφυγε» τόσο άδικα από τη ζωή κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα μας. Ας είναι το τελευταίο τραγικό περιστατικό στα γήπεδα».

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024