Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελ Αραμπί: The Hitman

Ελ Αραμπί: The Hitman

Ο Μαροκινός επιθετικός έχει το γκολ στο τσεπάκι του. Σε 6 παιχνίδια που ξεκίνησε βασικός σκόραρε στα 5, ενώ πετυχαίνει ένα γκολ σε κάθε δύο τελικές προσπάθειες!

Δεν είναι ο επιθετικός που… θα κάνει θόρυβο. Δεν έχει πολλές κατοχές στο παιχνίδι. Σπανίως έχει και πολλές «τελικές». Παρά ταύτα: Όσο ο καιρός περνά τόσο ο Ολυμπιακός νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή να επενδύσει το καλοκαίρι στον «οίστρο» του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Του 32άχρονου σέντερ φορ από το Μαρόκο που μοιάζει να έχει το γκολ στο τσεπάκι του.

Με αυτή τη φήμη αποκτήθηκε. Αυτή τη φήμη επιβεβαιώνει ως εδώ. Και οι αριθμοί σε αυτές τις περιπτώσεις σαφώς και οδηγούν την κουβέντα προς τη σωστή κατεύθυνση. Γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχουν πλέον στις τάξεις τους έναν επιθετικό που σκοράρει κατά ριπάς.

Ένα γκολ κάθε δύο τελικές προσπάθειες δεν είναι ποσοστό ποδοσφαίρου. Παραπέμπει σε… μπάσκετ! Και όσο κοιτάζεις περισσότερο τα στατιστικά; Γίνεται ολοένα και πιο ενδιαφέρον. Διότι για παράδειγμα ο έμπειρος επιθετικός έχει χρησιμοποιηθεί ως τώρα βασικός σε έξι αναμετρήσεις των Ερυθρόλευκων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από αυτές έχει σκοράρει στις πέντε, και στη μοναδική που δεν το κατάφερε (ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-1) ακυρώθηκαν δύο –πανομοιότυπα- γκολ του ως οφσάιντ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024