Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «France Football» κάνει αναφορά στον εντυπωσιακό Κουλούρη

Το «France Football» κάνει αναφορά στον εντυπωσιακό Κουλούρη

Το κορυφαίο γαλλικό περιοδικό «France Football» περιλαμβάνει τον Ευθύμη Κουλούρη, στους πέντε παίκτες που ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής στη Ligue 1.

Μεγάλη τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για τον ίδιο τον Ευθύμη Κουλούρη αποτελεί το γεγονός, ότι συμπεριλαμβάνεται στους πέντε παίκτες που εντυπωσιάζουν στη φετινή Ligue 1.

O Έλληνας επιθετικός προέρχεται από την εκπληκτική περσινή σεζόν με τον Ατρόμητο, με τον οποίο πέτυχε συνολικά 25 γκολ. Το καλοακαίρι ο ΠΑΟΚ τον πούλησε στην Τουλούζ, με τον 23χρονο φορ να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι, όντας ο πολυτιμότερος παίκτης της γαλλικής ομάδας.

Ο Κουλούρης έχει σημειώσει ήδη 4 γκολ και 1 ασίστ, σε 9 συμμετοχές στη Ligue 1, επιδόσεις οι οποίες δεν πέρασαν απαρατήρητες από το γαλλικό περιοδικό «France Football».

Το κορυφαίο περιοδικό συγκαταλέγει τον Κουλούρη στους πέντε παίκτες που εντυπωσιάζουν μέχρι στιγμής στο γαλλικό πρωτάθλημα, μια ιδιαίτερη τιμή για τον Έλληνα παίκτη, όπως φαίνεται και από τα υπόλοιπα ονόματα της λίστας.

Βίκτορ Οσιμέν της Λιλ, Ντάριο Μπενεντέτο της Μαρσέιγ, Βισάμ Μπεν Γεντέρ και Ισλάμ Σλιμανί της Μονακό, βρίσκονται στις πρώτες τέσσερις θέσεις, με τον Θεσσαλονικιό ποδοσφαιριστή της Τουλούζ να κλείνει τον κατάλογο των κορυφαίων.

Το δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα: «Πιο κάτω στην κατάταξη, ο Έλληνας της Τουλούζης Ευθύμης Κουλούρης, είναι επίσης μέσα στους παίκτες με τέσσερα γκολ σε επτά συμμετοχές ως βασικός και δύο ως αλλαγή».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024