Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάουσα: Κατά προσφύγων με μπροστάρη έναν... Μακεδονομάχο

Νάουσα: Κατά προσφύγων με μπροστάρη έναν… Μακεδονομάχο

Ενα σκηνικό... για γέλια και κλάματα

Τόσο είναι το μένος μερικών προκειμένου να εμποδίσουν τους πρόσφυγες και μετανάστες να μετεγκατασταθούν από τα νησιά του Αιγαίου σε δομές της ενδοχώρας που είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να τους εμποδίσουν.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το χτεσινό περιστατικό στη Νάουσα, όπου οι κάτοικοι- με μπροστάρη έναν…. Μακεδονομάχο- έστησαν μπλόκο σε δρόμους προκειμένου να εμποδίσουν τη διέλευση λεωφορείων με πρόσφυγες και μετανάστες.

Μάλιστα δεν μιλάμε για μία μικρή ομάδα «αγανακτισμένων» πολιτών, αλλά για 100 αποφασισμένους κατοίκους της Νάουσας, οι οποίοι περίμεναν καρτερικά τους πρόσφυγες στην γωνία για να τους κουνήσουν το δάχτυλο και να τους πουν να μην τολμήσουν και πατήσουν το πόδι τους στην πόλη τους.

Ωστόσο για κακή τους τύχη,  συγκέντρωση, σύντομα έμελλε να εξελιχθεί σε ένα κωμικοτραγικό επεισόδιο.


Οι κάτοικοι μέχρι να ενημερωθούν ότι δεν θα έρθουν πρόσφυγες και μετανάστες στην περιοχή τους όχι μόνο πέρασαν περίπου τέσσερις ώρες στους δρόμους, αλλά και σταμάτησαν κι ένα λεωφορείο που σε αυτό επέβαιναν ηλικιωμένες τουρίστριες που πήγαιναν για… φαγητό, προκειμένου να τις εμποδίσουν, νομίζοντας πως είναι πρόσφυγες.

Η συγκέντρωση, οι μεταμφιέσεις και το… νταηλίκι «έμειναν όλα στον αέρα», καθώς η πληροφορία που κυκλοφόρησε για με την μετεγκατάσταση των μεταναστών αποδείχτηκε fake μεν, αρκετή δε για να τους κάνει να βάλουν την στολή τους και να πάρουν το κοντάρι τους.

«Αν αναρωτιέστε που πήγε ο «Μακεδονομάχος-Μεγαλέξανδρος» απ’ τα Lidl, εδώ είναι! Στη διασταύρωση για Νάουσα με καμιά δεκαριά «συμπολεμιστές» του σταμάτησαν λεωφορείο με «εισβολείς», αλλά τελικά τους προέκυψε ένα γκρουπ με ηλικιωμένες γυναίκες που πήγαιναν να φάνε στο πάρκο του Αγίου Νικολάου! Νωρίς-νωρίς τα καρναβάλια στη Νάουσα» σχολίασε μάλιστα ο μουσικοσυνθέτης Κώστας Καλδάρας, ο οποίος ανέβασε και σχετική φωτογραφία στο Facebook.

Αν αναρωτιέστε που πήγε ο "Μακεδονομάχος-Μεγαλέξανδρος" απ' τα Lidl, εδώ είναι! Στη διασταύρωση για Νάουσα με καμιά…

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Καλδάρας στιςΔευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019

Μπροστά στο νέο ξενοφοβικό «μπλόκο» από το… πουθενά, αλλά και στον μακεδονομαχισμό από τα Lidl αντέδρασε και το Twitter.

Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που εξοργίστηκαν με την είδηση, ενώ υπήρξαν και εκείνοι που επέλεξαν να σχολιάσουν το γεγονός με το γνωστό  αιχμηρό τους χιούμορ.

https://twitter.com/agorakos1989/status/1191637033418182656

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024