Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία : Τα... δόντια της έδειξε στην Αττική από τα ξημερώματα

Κακοκαιρία : Τα… δόντια της έδειξε στην Αττική από τα ξημερώματα

Από τις 5 περίπου τα ξημερώματα, η βροχή ξεκίνησε και μέσα σε λίγα λεπτά δυνάμωσε αρκετά.

Μπουμπουνητά, αστραπές, βροχή και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας συνθέτουν το σκηνικό, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, καθώς η κακοκαιρία που ξεκίνησε από χθες, συνεχίζεται.

Στην Αττική από τις 5 περίπου τα ξημερώματα, η βροχή ξεκίνησε και μέσα σε λίγα λεπτά δυνάμωσε αρκετά.

Σύμφωνα μάλιστα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα κρατήσει στην Αθήνα, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ως το απόγευμα, όταν και αναμένεται να βελτιωθεί σταδιακά ο καιρός.

Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι ισχυρά ως το μεσημέρι κατά τόπους στην Αττική, ενώ θα επικρατούν και ισχυροί νότιοι άνεμοι έως και 6 μποφόρ, που το απόγευμα θα μετατραπούν σε δυτικούς.

Από τα ξημερώματα οι ουρανοί έχουν ανοίξει στην Αττική και βρέχει συνεχώς.

Δεν είναι βέβαια μόνο η Αττική, ο καιρός δείχνει τα δόντια του σε όλη την Ελλάδα και σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ η Πυροσβεστική, στην επαρχία, έχει δεχτεί τουλάχιστον 55 κλήσεις.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, τις επόμενες ώρες από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν η ανατολική Πελοπόννησος και βαθμιαία η ανατολική Στερεά, η Εύβοια, η κεντρική και η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα η Θεσσαλία, οι Κυκλάδες και η δυτική Κρήτη.

Καταιγίδες στην Ήπειρο

Χθες Πέμπτη, έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες εκδηλώθηκαν στη βορειοδυτική χώρα με τα εντονότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στην Ήπειρο, σύμφωνα με το meteo.gr.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 20:00 καταγράφηκαν στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας (122 χιλιοστά) και στο Τσεπέλοβο Ιωαννίνων (100 χιλιοστά).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024