Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυφάδα- Ολυμπιακός 7-15

Γλυφάδα- Ολυμπιακός 7-15

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε με 15-7 του ΑΝΟΓ και πέτυχε το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα της Α1.

Την απολύτως νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα διεύρυνε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, που επικράτησε με 15-7 του ΑΝΟΓ.

Στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου, που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο ΑΝΟΓ «Αντώνης Δημητρόπουλος», οι «ερυθρόλευκες», που αγωνίστηκαν χωρίς την Άλκηστη Αβραμίδου και την Ελευθερία Πλευρίτου, μπήκαν από την αρχή δυναμικά στο παιχνίδι και με την ανωτερότητα τους να είμαι αδιαμφισβήτητη, έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στην τελική επικράτηση, κάνοντας έτσι το 6Χ6 στη φετινή διοργάνωση.

Η Βάσω Πλευρίτου ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, σημειώνοντας το 1-0, στο 5:41, σε προσπάθεια στον παίκτη παραπάνω, για να ακολουθήσουν δυο τέρματα της Μπενέκου, για το 3-0 του Ολυμπιακού, στα μισά του πρώτου οκταλέπτου.

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και ολοκλήρωσαν την πρώτη περίοδο προηγούμενες με 7-2. Οι γηπεδούχες μείωσαν στην έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου (4-7) αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα και με τις Δούλη και Μπενέκου, που έφτασε ήδη τα τέσσερα γκολ στην αναμέτρηση, επανέφερε τη διαφορά στο συν πέντε (9-4).

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη χρίζεται και αυτή σκόρερ, κάνοντας το 4-10, στο 1:12, για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με 5-10. Ο Ολυμπιακός έτρεξε ένα σερί 2-0 στα πρώτα λεπτά του τρίτου οκταλέπτου, για να διευρύνει το προβάδισμα του στο 12-5.

Με τους δυο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχαν στη διάθεση τους, η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 13-6, για τον Ολυμπιακό. Με το επιμέρους 1-2 του τέταρτου οκταλέπτου, διαμορφώθηκε το 15-7.

Οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στην τελική επικράτηση, κάνοντας το «6Χ6» το πρωτάθλημα και συνεχίζουν την απολύτως νικηφόρα πορεία τους στη διοργάνωση.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα η Μπενέκου με πέντε τέρματα και ακολούθησαν Ασημάκη, Βάσω Πλευρίτου και Δούλη που σημείωσαν από δυο.

Tα οκτάλεπτα: 2-7, 3-3, 1-3, 1-2

ΑΝΟΓ (Τόνια Μωραΐτη): Αρχοντάκη, Νίνου Π. 2, Κοσμά, Γιαμπασάκου, Μαμόγλου 1, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Κοκκινάκη 1, Μαστρόκαλου, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Θωμοπούλου, Χριστοδούλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Φουντωτού 1, Μπενέκου 5, Ελευθεριάδου, Κανετίδου, Χαλδαίου, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ., Δούλη 2, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα Στ., Τζωρτζακάκη 1

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024