Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός- Πυλαία 26-17

Ολυμπιακός- Πυλαία 26-17

Την έκτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 26-17 της Πυλαίας, στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής και στρέφει το βλέμμα του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Την έκτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 26-17 της Πυλαίας, στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, που διεξήχθη στο Κλειστό ΔΑΚ Νίκαιας «Πλάτων».

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν με άνεση στην τελική επικράτηση. Την Τετάρτη (13/11), για την 7η αγωνιστική ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προπονητή Γιώργου Σαϊτη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Λιάπης αρχικά μείωσε σε 2-1 και ο Κανδύλας στη συνέχεια σε 3-4, για να ισοφαρίσει ο Καραμπουρνιώτης, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, στο 8:30 του πρώτου ημιχρόνου.

Χωρίς σκορ στο παιχνίδι για πέντε λεπτά με το 4-4 να διατηρείται. Νέα ισοπαλία 5-5, με σκόρερ τον Τσίλη αυτή τη φορά, στο 14:50. Κλέψιμο του Μιχαηλίδη και ο Τσίλης και πάλι, στην κόντρα αυτή τη φορά, σημειώνει το 6-5, για το πρώτο προβάδισμα του Ολυμπιακού στο ματς. Αέρα δυο τερμάτων. έδωσε στους «ερυθρόλευκους» ο Καραμπουρνιώτης, για το 7-5.

Στο 18:16 αποχώρησε από την αναμέτρηση ο Πάτρικ Λέμος, με ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο. Οι Πειραιώτες διεύρυναν το σερί τους στο 4-0, για το 9-5 δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Δυο διαδοχικά γκολ του Λιάπη διαμορφώνουν το 11-7, για να τελειώσει το πρώτο μισό της αναμέτρησης με 12-9.

Ο Τσίλης αποχώρησε και αυτός, στο 4:20, με ενοχλήσεις στο δεξί πόδι. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας διατήρησαν τον έλεγχο και το προβάδισμα και δεν άφησαν την Πυλαία να πλησιάσει περισσότερο.

Με δυο γκολ του Σανίκη, οι «ερυθρόλευκοι» αύξησαν τη διαφορά στο συν πέντε Το σερί του Ολυμπιακό έφτασε στο 7-0, για το 25-15 και το συν δέκα, στο 26:44. Εξαιρετικές επεμβάσεις από τον Τερλέτσκι στα τελευταία λεπτά του αγώνα, διατηρούν τη διαφορά για τον Ολυμπιακό.

Το τελικό 26-17 έδωσε μια ακόμα νίκη στον Ολυμπιακό, που συνεχίζει αήττητος την πορεία του στο πρωτάθλημα. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Λιάπης με έξι γκολ, ενώ από τρία σημείωσαν Καραμπουρνιώτης και Δεληχρήστος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζαραβίνας): Σπίκιτς, Νομικός 2, Μπογκούνοβιτς 2, Καραμπουρνιώτης 3, Λέμος, Μούγιτς, Τερλέτσκι, Κανδύλας 2, Σανίκης 2, Μπάγιος 2, Δεληχρήστος 3, Λιάπης 6, Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος 1, Μιχαηλίδης, Τσίλης 2.

Πυλαία: Ανθομελίδης, Μπάτζιος 2, Αντωνιάδης, Κουκμίσης Ν. 4, Ψωμαθιανός, Καραπαναγιωτίδης, Τριανταφυλλίδης Α., Ορφανουδάκης, Καλόμοιρος 9, Παπαγεωργίου 2, Τριανταφυλλίδης Δ. 2, Αλατσατιάνος, Κουκμίσης Κ., Τσόκας

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024