Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Με αυτό το post έχασα φιλίες ετών» – Η Ελίνα μας συστήνει το ροτβάιλερ - δολοφόνο των Γλυκών Νερών

«Με αυτό το post έχασα φιλίες ετών» – Η Ελίνα μας συστήνει το ροτβάιλερ – δολοφόνο των Γλυκών Νερών

Το περιβόητο ροτ βάιλερ των Γλυκών Νερών λίγους μήνες μετά την τραγωδία με το βρέφος

Το ροτβάιλερ-δολοφόνο των Γλυκών Νερών μας σύστησε η γυναίκα που το φρόντισε τους τελευταίους μήνες μετά την τραγωδία και το θάνατο του δύο μηνών βρέφους από τις δαγκωματιές του σκύλου.

Το βρέφος ξεψύχησε από τις δαγκωματιές τπυσκύλου και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – καθώς όπως υποστήριξε η μητέρα, το ζώο είχε πιάσει το μωρό με τα δόντια του και το κοπανούσε στους τοίχους – και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Ποια είναι λοιπόν η ζωή του ροτβάιλερ σήμερα;

Σύμφωνα με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία που ανέλαβε προσωρινά τη φροντίδα του, το ζώο δεν έδειξε κανένα σημάδι επιθετικότητας που θα μπορούσε να δικαιολογεί αυτό το περιστατικό.

Πριν από λίγες μέρες ένα από τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής του δήμου Γλυκών Νερών που ανέλαβε το περιστατικό, η Elina Louka, ανέβασε μια ανάρτηση στο Facebook με την προσωπική της εμπειρία, που έγινε viral.

Η γυναίκα γράφει, συγκεκριμένα:

«Ήρθε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου. Απόψε θα συστήσω και σε εσάς τη Βαλέρια. Το περιβόητο ροτ βάιλερ των Γλυκών Νερών που είχα την τύχη -ή μήπως την ατυχία- να συναντήσω σε εκείνη την ηρωική έξοδό της από το σπίτι που έζησε για οκτώ χρόνια.

Από το μέρος που εκδιώχθηκε, χαραχτηριζόμενη ως δολοφόνος ενός βρέφους. Είχα την τύχη- ή την ατυχία- να μπορώ τους τρεις μήνες που μεσολάβησαν, να είμαι πλάι της και να προσπαθώ να της δώσω μια ευκαιρία ζωής. Δύσκολο. Και ψύχοφθορο. Και δυσβάσταχτο. Όμως είμαστε πλέον στην τελική ευθεία. Το ζώο κατασχέθηκε πρόσφατα από την οικογένειά του και παραδόθηκε στο δήμο στου οποίου την πενταμελή επιτροπή είμαι μέλος. Η Βαλέρια θα αξιολογηθεί σύντομα από ειδική ομάδα εκπαιδευτών και ανάλογα με τα δικά τους πορίσματα θα πορευτούμε. Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία που τη φιλοξενεί και που φρόντισε να της παρέχει έναν εκπληκτικό φροντιστή, έναν άνθρωπο που τη βοηθά να ξεχάσει την αγωνία της εγκατάλειψης. Όταν θα έρθει η ώρα της αναζήτησης υιοθεσίας της, σας θέλω όλους κοντά μας. Αρκετή μοναξιά βιώσαμε όλο αυτό το διάστημα. Απόψε θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη νίκη στην πρώτη μας μάχη. Ο αγώνας συνεχίζεται, όμως τώρα μπορούμε να τον κάνουμε όλοι μαζί!».

Σε σχόλιο που προσθέτει η ίδια κάτω από την ανάρτησή της, γράφει:

«Το απορημένο βλέμμα που με κάρφωσε μέσα από το κλουβί αιχμαλωσίας, το βλέμμα ενός “άγριου» σκύλου που παραδόθηκε ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ και χωρίς καν τη χρήση φιμώτρου στους δεσμώτες του, θα με στοιχειώνει για πάντα. Ο “δολοφόνος” έχει όνομα. Είναι η Βαλέρια και αν έκανε αυτό το τεράστιο κακό, το έκανε άθελά της… (Για αυτό μου το ποστ την ημέρα του γεγονότος, έχασα φιλίες χρόνων).

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024