Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άγιοι Θεόδωροι : Ακαριαίος ο θάνατος της 77χρονης από σπάσιμο του αυχένα

Άγιοι Θεόδωροι : Ακαριαίος ο θάνατος της 77χρονης από σπάσιμο του αυχένα

Σύμφωνα με όσα είπε ο ιατροδικαστής στους αστυνομικούς για το έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους, ο θάνατος της 77χρονης προκλήθηκε όταν το αυτοκίνητο που πέρασε από πάνω της, της έσπασε τον αυχένα

Ακαριαίο θάνατο έδειξαν τα αποτελέσματα της νεκροτομής για την άτυχη ηλικιωμένη που δολοφονήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής είπε στους αστυνομικούς πως ο θάνατός της προκλήθηκε όταν το αυτοκίνητο ουσιαστικά πέρασε από πάνω της και της έσπασε τον αυχένα.

Στο μεταξύ, το φως της δημοσιότητας είδε τη Δευτέρα νέα φωτογραφία του αυτοκινήτου με το οποίο Ρομά παρέσυραν και σκότωσαν την άτυχη 77χρονη. Οι φωτογραφίες προέρχονται από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών πραγματοποιώντας εφόδους σε καταυλισμούς Ρομά της Κορινθίας και στα Μέγαρα.

Μιλώντας στον Alpha o γιος της 77χρονης γυναίκας περιέγραψε καρέ-καρέ τι συνέβη. «Ήρθανε στην πόρτα μας μπροστά. Ήταν δύο άτομα, σταματήσανε με ένα αυτοκίνητο, ένα ασημί Hyundai και φωνάξανε «κυρία, κυρία». Βγήκε η μάνα μου έξω, εγώ ήμουν μέσα με πατερίτσες και εκείνη τη στιγμή πήγανε να τη βουτήξουνε από τον λαιμό για να της πάρουν την αλυσίδα της».

Ακολούθησε πάλη μεταξύ τους, ενώ η γυναίκα άρχισε να καλεί τον γιο και τον σύζυγό της.

«Μου φωνάζει “Γιώργο!”, τρέχω στην πόρτα με τις πατερίτσες μαζί με τον πατέρα μου και μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου. Πρέπει να είχε πάει μπροστά στο αμάξι για να τους σταματήσει. Βάλανε μπροστά, την πατήσανε, τη χτυπήσανε μία, την πέταξαν δύο τρία μέτρα πιο κάτω και μετά έβαλαν ξανά μπροστά, περάσαν από πάνω της με το αμάξι και τη διέλυσαν».

Ο γιος της 77χρονης είπε πως «πήγαν να κόψουν την αλυσίδα από τον λαιμό της. Εγώ την είδα τη μάνα μου νεκρή στο πάτωμα με κομμένη την αλυσίδα στον λαιμό. Δεν της την είχαν πάρει».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024