Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγιοι Θεόδωροι : Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες - Συγκλονίζει η κόρη της ηλικιωμένης

Άγιοι Θεόδωροι : Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες – Συγκλονίζει η κόρη της ηλικιωμένης

Εφόδους σε καταυλισμούς Ρομά τόσο την Αττική, όσο και σε Βοιωτία και Κορινθία πραγματοποιούν οι αρχές, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ανδρών που σκότωσαν με βάναυσο τρόπο μια ηλικιωμένη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους για να τη ληστέψουν

Εφόδους σε καταυλισμούς Ρομά τόσο την Αττική, όσο και σε Βοιωτία και Κορινθία πραγματοποιούν οι αρχές, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ανδρών που σκότωσαν με βάναυσο τρόπο μια ηλικιωμένη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους για να τη ληστέψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη των δραστών, αφού εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά αυτοκίνητο που δεν αποκλείεται να είναι εκείνο που σκότωσε την άτυχη γυναίκα. Ωστόσο, αγνοούνται ακόμα οι ιδιοκτήτες του, οι οποίοι εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς και μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει στα χέρια της φωτογραφίες με τα πρόσωπα των δραστών, οι οποίες ερευνώνται με ιδιαίτερη προσοχή.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει ο γιος της 77χρονης – «Τη διέλυσαν, πέρασαν από πάνω της με το αυτοκίνητο»

Συγκλονίζει η κόρη της άτυχης γυναίκας

Η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης στους Αγίους Θεοδώρους συγκλονίζει.

«Οι γονείς μου είχαν κατέβει στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων να ψωνίσουν. Αυτοί τους ακολούθησαν στα δυο μαγαζιά που πήγαν να κάνουν τα ψώνια τους οι άνθρωποι. Ήταν ο αδερφός μου ο οποίος έχει χτυπήσει το πόδι του κι έχει πατερίτσες κι ακούει ‘Κυρία, κυρία’. Της λέει μαμά σε φωνάζουν» περιγράφει η κόρη του θύματος και προσθέτει:

«Βγαίνει ο αδερφός μου, η μαμά μου έξω να δει τι γίνεται, βλέπει ο ένας από τους δυο την αλυσίδα, την τραβάει από τον λαιμό, παλεύει η μητέρα μου για να μη της πάρουν την αλυσίδα φωνάζοντας τον αδερφό μου και τον πατέρα μου.

Βγαίνοντας ο αδερφός μου και ο πατέρας μου έξω τρέχοντας, αυτοί πανικοβλήθηκαν, γκάζωσαν, την πέρασαν από πάνω και τη σκότωσαν επί τόπου. Την πάτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη… 73 χρονών ήταν …έξω από την πόρτα της… μια αλυσίδα που δεν είχε καμία αξία πόσο μάλλον το να στοιχίσει μια ολόκληρη ζωή».

Η κόρη της άτυχης γυναίκας πρόσθεσε ακόμα: «Την σκότωσαν, την πάτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη, γκάζωσαν και την πέρασαν από όλες τις ρόδες, χωρίς να σκεφτούν, χωρίς να τους νοιάξει, την άφησαν σε πόσα μέτρα… Δεν έχει ξαναγίνει, όχι… Δεν έχει ξανακούσει κανένας κάτι τόσο πολύ άγριο».

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024