Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι πρέπει να αλλάξει κάθε ζώδιο το 2020 στα ερωτικά του

Τι πρέπει να αλλάξει κάθε ζώδιο το 2020 στα ερωτικά του

Τα «SOS» στα ερωτικά για κάθε ζώδιο για τη νέα χρονιά

Ανεξάρτητα από το θα πώς θα σε βρει το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, υπάρχουν αλλαγές που θα ευεργετήσουν την ερωτική σου ζωή.

Το να συντονιστείς περισσότερο με τον εσωτερικό, γνήσιο εαυτό σου και του συντρόφου σου, και να ζήσεις πιο αυθεντικά, δεν σημαίνει να αγοράσεις νέα ακριβή κρέμα προσώπου ή να πιέσεις τον εαυτό σου να κάνει γυμναστική.

Μπορείς να «ακούς» περισσότερο τον/την σύντροφό σου και τις ανάγκες του ή να προσπαθήσεις να είσαι πιο αξιόπιστος/η μέσα στη σχέση. Γενικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι να ενδοσκοπήσεις και να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, χωρίς να σου κοστίσει δεκάρα!

Και αν αναρωτιέσαι ποιο μάθημα αγάπης σε περιμένει το 2020, ιδού ο τρόπος που θα αλλάξει το ζώδιό σου.

ΚΡΙΟΣ

Σκέψου πριν απαντήσεις

Το πύρινο ζώδιο του Κριού είναι γνωστό για τη θερμοκεφαλιά του, ειδικά όταν βιώνει στρεσογόνες καταστάσεις. Αν και το πάθος του είναι να αγωνίζεται για ό,τι επιθυμεί, το 2020, θα μάθει να σκέφτεται και να παίρνει μια βαθιά ανάσα, πριν αντιδράσει με το συνηθισμένο του τρόπο, όταν υπάρχουν δράματα ή ερωτικές διενέξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Βάλε λίγα καρυκεύματα!

Ο σταθερός Ταύρος είναι ένα πλάσμα της συνήθειας. Παρόλο που είναι σπουδαίο να είσαι αξιόπιστος, θα μπορούσε να διδαχθεί κάτι αν ξεφύγει λίγο από την ερωτική ρουτίνα του. Το 2020, θα μάθει να «καρυκεύει» λίγο τα πράγματα. Είτε με το να σχεδιάσει μια ξαφνική και ξεχωριστή ερωτική βραδιά είτε με το να… ερωτοτροπεί στην κουζίνα με το ταίρι του, το σίγουρο είναι πως θα ζήσει ξεχωριστές στιγμές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνε μια επιλογή και μείνε σ’ αυτήν!

Η δυνατότητα των Διδύμων να βλέπουν τα πράγματα από όλες τις πιθανές γωνίες τούς κάνει κάπως αναποφάσιστους. Το 2020, οι Δίδυμοι θα είναι ιδιαίτερα συνεπείς στην επιδίωξή τους να «προσγειωθούν» και να μείνουν σταθεροί στις ερωτικές τους σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοίτα το δάσος και όχι το δέντρο!

Οι Καρκίνοι συνηθίζουν να παίρνουν όλα τα πράγματα πολύ προσωπικά. Είναι συναισθηματικοί και τρυφεροί και θέλουν να είναι σίγουροι ότι όλοι γύρω τους είναι ευτυχισμένοι και γεροί. Όμως, το 2020, το καβούρι θα αρχίσει να βλέπει τη μεγάλη εικόνα, όταν π.χ. βιώνει μια ερωτική σύγκρουση, και θα συνειδητοποιήσει ότι δεν γυρίζουν όλα γύρω από το άτομό του.

ΛΕΩΝ

Μοιράσου τη λάμψη σου!

Στους Λέοντες αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Αν και η μεγαλοπρεπής προσωπικότητα τους κάνει μαγνητικούς, το 2020, θα καταλάβουν ότι υπάρχει χώρος να ξεχωρίσουν και να λάμψουν, μαζί με τον/την σύντροφό τους. Ένα δυναμικό ζευγάρι δηλώνει ότι και οι δύο βάζουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αγαπητοί Λέοντες, ζητήστε από το ταίρι σας να σας πει με τι νιώθει ευτυχία και ακούστε τον/την με όλη σας την καρδιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ζορίζεσαι με τις λεπτομέρειες

Στον αναλυτικό Παρθένο αρέσει να ελέγχει το κενό, πριν κάνει έστω κι ένα μικρό άλμα.. Όμως, ενώ οι λίστες, η δομή και η οργάνωση κρατούν τα πάντα σε τάξη, οι ερωτικές σχέσεις δεν μπορούν να σχεδιαστούν… τρεις μήνες νωρίτερα. Το 2020, αυτό το γήινο ζώδιο θα μάθει να αφήνει τα μικρά πράγματα να περνάνε. Άργησε να έρθει το ραντεβού σου πέντε λεπτά; Το εστιατόριο μπέρδεψε την κράτησή σου; Δεν υπάρχει θέμα. Το έχεις.

ΖΥΓΟΣ

Άκουσε το ένστικτό σου

Το ζωηρό ζώδιο του Ζυγού θέλει να ανακατεύει τους πάντες, ακόμα και τη μητέρα του, όταν πρόκειται να πάρει μια απόφαση. Το 2020, θα χρειαστεί να περιορίσουν λίγο αυτήν τη συνήθειά τους. Θα μάθουν να «ακούνε» περισσότερο το μέσα τους και να ακολουθούν τη διαίσθησή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άφησε τους ανθρώπους να σε πλησιάσουν

Ο μυστικοπαθής Σκορπιός κρατάει σε απόσταση τον καθένα. Αν και γενικά είναι έξυπνο να προστατεύει τον εαυτό του, το 2020, αυτό το υδάτινο ζώδιο θα μάθει να αφήνει τους συντρόφους τους να το πλησιάσουν λίγο περισσότερο. Σκορπιοί, θυμηθείτε: Αν το ταίρι σας κάνει ερωτήσεις ή ζητάει εξηγήσεις, είναι επειδή θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάνε ένα πλάνο και φρόντισε να το εφαρμόσεις!

Ο περιπετειώδης Τοξότης, ως γνωστόν, θέλει να είναι αδέσμευτος με κάθε έννοια της λέξης. Το 2020, αν και δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψουν το πύρινο πνεύμα τους, οι Τοξότες θα μάθουν πώς να κάνουν ένα πλάνο με τον/την σύντροφό τους και να το ακολουθούν ολόψυχα. Αυτή τη χρονιά, θα καταλάβουν ότι ο ενθουσιασμός είναι μεν διασκεδαστικός, αλλά η αξιοπιστία διαρκεί περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζήσε τη στιγμή!

Ο φιλόδοξος Αιγόκερως συνηθίζει με το ένα του μάτι να κοιτά προς το μέλλον και με το άλλο μάτι… ακόμα μακρύτερα στο μέλλον. Όμως, το 2020, θα διδαχθεί από το παρελθόν, θα καταλήξει στα συμπεράσματά του και θα μάθει να ζει την κάθε στιγμή με όλο του το είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσγειώσου στη Γη!

Ο ονειροπόλος Υδροχόος είναι ικανότατος στο να σκέφτεται τις φιλοσοφικές διαστάσεις που έχει το κάθε τι. Αν και η δημιουργικότητά του και η δυνατή του φαντασία είναι κάτι αξιοζήλευτο, το 2020, θα αρχίσει να προσγειώνεται λίγο περισσότερο όσον αφορά στις ερωτικές του σχέσεις. Ας δεχτεί απλώς τα πράγματα όπως είναι, χωρίς να παρεμβαίνει με τις… ανορθόδοξες ιδέες του!

ΙΧΘΥΕΣ

Σήκω και πάλεψε για τον εαυτό σου!

Το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Ιχθύς, είναι συναισθηματικός και συμπονετικός. Αν και είναι καλό να κάνεις ευγενικά πράγματα για τους άλλους, το 2020, το ψαράκι θα αρχίσει να εμπιστεύεται περισσότερο τη διαίσθησή του. Και, από τη στιγμή που θα ξέρει τι θέλει μέσα στη σχέση, θα υποστηρίξει περισσότερο τον εαυτό του

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024