Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στην Πεύκη : «Είμαστε καλά» είπε η μητέρα πριν αυτοκτονήσει μαζί με την κόρη της

Τραγωδία στην Πεύκη : «Είμαστε καλά» είπε η μητέρα πριν αυτοκτονήσει μαζί με την κόρη της

Το δικό δράμα φαίνεται πως ζούσε η 32χρονη μητέρα, η οποία το πρωί της Πέμπτης σόκαρε το πανελλήνιο, όταν πέταξε το παιδί της στο κενό και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Το δικό δράμα φαίνεται πως ζούσε η 32χρονη μητέρα, η οποία το πρωί της Πέμπτης σόκαρε το πανελλήνιο, όταν πέταξε το παιδί της στο κενό και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το πεντάχρονο κοριτσάκι είχε βαριάς μορφής αυτισμό, κάτι το οποίο δεν μπορούσε να αντέξει ψυχολογικά και συναισθηματικά η μητέρα του.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ψυχολογική κατάσταση ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη την εορταστική περίοδο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η συμπεριφορά της 32χρονης χαρακτηριζόταν από απότομες αλλαγές.

Στη γειτονιά και στο οικογενειακό περιβάλλον της ήταν γνωστό ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μέσα στο σκηνικό αυτό η γυναίκα προσπαθούσε να μεγαλώσει το 5χρονο κοριτσάκι της, το οποίο ήταν παιδί με ειδικές ανάγκες.

«Η Δώρα μας κουβαλούσε το δικό της »σταυρό» τα τελευταία πέντε χρόνια» λένε άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά στην οικογένεια. «Παρόλο που ήταν 5 ετών, εντούτοις όμως λόγω του προβλήματός του έμοιαζε σαν μωρό ενός έτους και αυτό φαίνεται πως πλήγωνε τη μητέρα του» συμπληρώνουν.

«Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της;»

Συγκλονιστικά είναι και τα λόγια του παππού του άτυχου κοριτσιού.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι» δήλωσε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω».

«Γιατί μου το έκανες αυτό;»

Ο πατέρας και σύζυγος των δύο θυμάτων της τραγωδίας έφτασε κάτω από το σπίτι και αντίκρισε νεκρές τη γυναίκα και την κόρη του. Γείτονες τον είδαν και τον άκουσαν να σπαράζει: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;».

Το χρονικό της τραγωδίας

Οταν η κοπέλα αποφάσισε να πετάξει το παιδί της στο κενό, ήταν μόνη της στο σπίτι ήταν με το κοριτσάκι.

Η 32χρονη το πήρε αγκαλιά και το πέταξε από τον 4ο όροφο στο φωταγωγό, ενώ στη συνέχεια, πήδηξε στο κενό και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 32χρονη φέρεται να μίλησε τηλεφωνικώς με τον άντρα της λίγα λεπτά πριν πετάξει το παιδί της από την ταράτσα και πέσει και η ίδια.

«Είμαστε καλά» φέρεται να του είπε, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην δουλειά του.

Ο σύζυγός της και πατέρας της μικρής δεν ενημερώθηκε αμέσως ότι και οι δύο γυναίκες ήταν νεκρές και αρχικά του είπαν ότι είχε γίνει ληστεία στο σπίτι του, ενώ όταν έφτασε από τη δουλειά του στο Πικέρμι κατάλαβε τι έγινε.

Η κατάθεση του συζύγου και συγγενών

Ο σύζυγος της 32χρονης κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο διάστημα η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένη για την ανατροφή και την φροντίδα του παιδιού που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ο ίδιος όπως είπε σε καμία περίπτωση δεν φανταζόταν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

«Δεν είχαμε προβλήματα, ήμασταν καλά μεταξύ μας. Το μόνο μας πρόβλημα τον τελευταίο καιρό ήταν ότι μιλούσαμε συνέχεια για το τι θα γίνει με το παιδί, την απασχολούσε πολύ η φροντίδα του παιδιού» δήλωσε ο πατέρας.

Οι αστυνομικοί έψαξαν αμέσως το διαμέρισμα για να δουν εάν η γυναίκα άφησε κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί ακριβώς τι συνέβη, αλλά σημείωμα δεν βρέθηκε.

Φίλοι της γυναίκας κατέθεσαν στην αστυνομία ότι η γυναίκα τους είπε την φράση: «δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να συνεχίσω». Όλα αυτά είχαν να κάνουμε την καθημερινότητα με το παιδάκι που είναι το μεγάλο θύμα της υπόθεσης.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024