Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μέσω Τρικάλων... βαδίζει στους «8» η Λαμία

Μέσω Τρικάλων… βαδίζει στους «8» η Λαμία

Η Λαμία με γκολ του Ρόμανιτς στο 51' επιβλήθηκε 1-0 των Τρικάλων εκτός έδρας και έκανε βήμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

Η Λαμία με γκολ του Ρόμανιτς στο 51′ επιβλήθηκε 1-0 των Τρικάλων εκτός έδρας και έκανε βήμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο, έχοντας ηττηθεί μόλις μία φορά τα τελευταία 12 παιχνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με ένα μείγμα αναπληρωματικών και βασικών και τελικά κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της Football League.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει κάτι «συγκινητικό» με τα Τρίκαλα να έχουν την μόνη καλή στιγμή στο πρώτο μέρος στο 42′, όταν ο Τσίπρας είδε πολύ ωραία τον Ριζογιάννη αλλά, ο μέσος των γηπεδούχων ήταν άστοχος.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Άκης Μάντζιος, έριξε στο παιχνίδι τον Ρόμανιτς στη θέση του Ανάκογλου και ο Σέρβος επιθετικός λίγα λεπτά μετά δικαίωσε τον προπονητή του.

Μετά από ωραία προσπάθεια του Μπάχανακ ο Ρόμανιτς σούταρε μέσα από την περιοχή και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1.

Στη συνέχεια τα Τρίκαλα πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς ωστόσο, να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια καλή φάση, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να φεύγει με το «διπλό» από την έδρα της ομάδας της Football League.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ντόσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Πέλκας (74′ Πελάεφ), Λώττας, Ελευθεριάδης (67′ Γρηγορόπουλος), Τσίπρας (78′ Παπαγεωργίου).

ΛΑΜΙΑ: Κάχριμαν, Βύντρα, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μπάχανακ, Μπουλούλης (62′ Δημούτσος), Ανάκογλου (46′ Ρόμανιτς) , Καραμάνος, Σάλιακας (82′ Βλαχομήτρος)

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024