Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάρισα – ΠΑΟΚ 95-85

Λάρισα – ΠΑΟΚ 95-85

Με ηγέτη τον καταπληκτικό Χίκι, η Λάρισα έριξε στο καναβάτσο τον ΠΑΟΚ, πάτησε γερά στην κατηγορία και τον άφησε να… πνίγεται.

Τι κι αν είμαστε στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, ο αγώνας στον κάμπο ήταν «τελικός» για τους δύο. Η Λάρισα μπήκε αποφασισμένη να δείξει ότι οι μεγάλες εκτός έδρας νίκες της δεν ήταν… πυροτεχνήματα, αλλά και να πετύχει τη νίκη, που θα την έκανε να πατά γερά στο σανίδι της Α1. Ο ΠΑΟΚ ήθελε, μετά τις αλλαγές, να αλλάξει και το πρόσημο, αλλά μόνο ένας μπορούσε να φύγει χαρούμενος. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν αφιλόξενοι και κράτησαν το καλύτερο για το τέλος, επικρατώντας με 95-85.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια, επέβαλλαν τον ρυθμό τους, έχοντας πολλούς και διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Ήταν, όμως, εμφανές ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα παρατούσαν τον αγώνα. Επέστρεψαν, πήραν κεφάλι στο σκορ, αλλά οι «μπλε» είχαν δυνάμεις για να τελειώσουν το παιχνίδι και με εξαιρετικό μπάσκετ στο τέταρτο δεκάλεπτο, έφτασαν στον στόχο τους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χίκι, ο οποίος κατέστρεψε όλα τα αμυντικά συστήματα του Κώστα Χαραλαμπίδη, φορτώνοντας με 26 πόντους το καλάθι του «δικεφάλου». Από κοντά ο Γκάρετ (18 πόντοι, 4 ασίστ), ενώ θετικότατος ήταν κι ο Παπαντωνίου (9 πόντοι, 7 ασίστ). Η τριπλέτα των «κοντών» της Λάρισας εξέθεσε ανεπανόρθωτα την περιφερειακή άμυνα των «ασπρόμαυρων», τη στιγμή που Παρκς και Χάρις έδωσαν επιθετική ισορροπία. Ο Ρας δεν ήταν στην καλύτερη μέρα του, αλλά με 8 πόντους και 5 ριμπάουντ, είχε συμμετοχή.

Ο ΠΑΟΚ προσέγγισε τη νίκη δια της επιθέσεως. Ο Μπράουν τα έβαλε, ο Σμιθ ακολούθησε, ο Νόουλς ένιωθε καλά στο «ζωγραφιστό», ο Σόρτερ μπορεί να είχε 4/14 σουτ, αλλά τέλειωσε το ματς με 16 πόντους, όμως το πρόβλημα ήταν στο πίσω μέρος του γηπέδου. Όταν βρίσκεσαι στη ζώνη του υποβιβασμού, πηγαίνεις στη Λάρισα για να δώσεις τον… αγώνα της χρονιάς, γνωρίζεις ότι αν φύγεις νικητής έχεις βάλει τον αντίπαλο σε πρόβλημα και δέχεσαι 95 πόντους, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Τα δεκάλεπτα: 25-15, 48-42, 69-70, 95-85.

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024