Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγρια δολοφονία στη Βάρη: Τους εκτέλεσαν μπροστά στα παιδιά τους

Αγρια δολοφονία στη Βάρη: Τους εκτέλεσαν μπροστά στα παιδιά τους

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε ταβέρνα στη Βάρης - Κορωπίου, όταν τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο μαγαζί και πυροβόλησαν εν ψυχρώ δύο άτομα.

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε ταβέρνα στη Βάρης – Κορωπίου, όταν τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο μαγαζί και πυροβόλησαν εν ψυχρώ δύο άτομα.

Eνας Σλοβένος και ένας Μαυροβούνιος είναι ο τραγικός απολογισμός της άγριας δολοφονίας, ενώ στο πόδι τραυματίστηκε και μια γυναίκα.

Η μαφιόζικη επίθεση έγινε μπροστά σε κόσμο που εκείνη την ώρα έτρωγε με τις οικογένειες τους στο μαγαζί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις ένοπλοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στην ταβέρνα και πυροβόλησαν τα θύματα την ώρα που γευμάτιζαν μαζί με τις συζύγους και τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρας ο Σλοβένος κατέληξε στην καρέκλα, ενώ ο δεύτερος άντρας από το Μαυροβούνιο, αν και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή κατέληξε στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο, νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Ασκληπιείο της Βούλας και η γυναίκα που τραυματίστηκε στο μηρό.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR δήλωσε: «Αυτό που ζήσαμε θύμιζε αμερικανική ταινία! Ξαφνικά μπήκαν δυο άνδρες και άρχισαν να πυροβολούν! Οι πυροβολισμοί ήταν ασταμάτητοι! Τα παιδάκια τους ούρλιαζαν! Ο ένας έπεσε αμέσως νεκρός στην καρέκλα που καθόταν!»

Η όλη επίθεση διήρκεσε περίπου 30 δευτερόλεπτα. Στο κατάστημα επικράτησε πανικός.

Το βέβαιο για τους αστυνομικούς είναι ότι επρόκειτο για επαγγελματίες εκτελεστές, που λειτούργησαν με οργανωμένο σχέδιο και ακρίβεια, ενώ εκμεταλλεύτηκαν στον υπέρτατο βαθμό το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.

Στην Ασφάλεια Αττικής εξετάζουν δύο σενάρια: μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαιο θανάτου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι τέσσερις δράστες διέφυγαν με τζιπ, το οποίο αναζητείται μέχρι αυτή την ώρα από τις Αρχές.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024