Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκεντρώσεις για το προσφυγικό στο κέντρο της Αθήνας - Έκλεισε το Μετρό στο Σύνταγμα

Συγκεντρώσεις για το προσφυγικό στο κέντρο της Αθήνας – Έκλεισε το Μετρό στο Σύνταγμα

Συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας, ως απάντηση στη ρατσιστικού-ξενοφοβικού τύπου συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Ισχυρές οι αστυνομικές δυνάμεις.

Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας.  Στη διαδήλωση κάλεσαν οργανώσεις διακαιωμάτων και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου σε ένδειξη αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και ως απάντηση στην συγκέντρωση ακροδεξιών .

Την ρατσιστικού -ξενοφοβικού τύπου συγκέντρωση  διοργάνωσε  στο Σύνταγμα μια «πρωτοβουλία πολιτών», η οποία σε ανακοίνωσή της προβάλλει το σύνθημα : «δεν είμαστε οι πολίτες της Ελλάδας, είμαστε οι ιδιοκτήτες της».

Ας σημειωθεί ότι ομάδα ατόμων από τη συγκέντρωση των ακροδεξιών στο  Σύνταγμα ξυλοκόπησε το  δημοσιογράφο και ανταποκριτή της Deutche Welle, Θωμά Γιακόμπι, όπως καταγγέλλει ο ίδιος.

Ισχυρή ήταν η παρουσία της αστυνομίας, ενώ ο σταθμός μετρό στην πλατεία Συντάγματος έκλεισε από τις 9.30 το πρωί.

Στο μεταξύ, αλγεινή εντύπωση προκαλεί η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης που παρέχει κάλυψη στα φασιστοειδή, χρησιμοποιώντας ακραία φρασεολογία.

Όπως αναφέρει :«οι σταλινοφασίστες «λαθρολάγνοι» καθημερινά κάνουν πορείες καίγοντας την Αθήνα και προκαλώντας ζημιές στη δημόσια περιουσία. Και σήμερα λοιπόν, ως «καλοί επαγγελματίες φιλάνθρωποι»,τηρώντας πιστά το υπηρεσιακό τους οκτάωρο, αφού ζουν με τα λεφτά του Σόρος, αποφάσισαν να κάνουν πορεία ενάντια στους Έλληνες που διαμαρτύρονται για τους λαθρομετανάστες! Στόχος των παρακρατικών «εντεταλμένων» υπαλλήλων του Σόρος είναι να διαλύσουν κάθε αντίσταση! Ξεχνούν όμως ότι στόχος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ είναι να «τσακίσει στη νομιμότητα» τον σταλινοφασισμό αυτών των παρακρατικών στοιχείων και να επιτρέψει στους Έλληνες να ξαναπάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους !! Γι΄αυτό θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024