Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να επισκεφθεί «ανεπίσημα» τον δήμο, προκειμένου να μην υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση, να έχει απευθείας επαφές με όλους τους παράγοντες αλλά και να περιηγηθεί στους δρόμους της πόλης και να ακούσει τους πολίτες.

Επίσκεψη στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σταύρο Τσίρμπα αλλά και με όλους τους δημοτικούς συμβούλους και να συζητήσει μαζί τους τοπικά ζητήματα.

Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να μην επισκεφθεί επίσημα τον δήμο, προκειμένου να μην υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση, να έχει απευθείας επαφές με όλους τους παράγοντες αλλά και να περιηγηθεί στους δρόμους της πόλης και να ακούσει τους πολίτες.

Όπως επισημαίνουν συνεργάτες του, σε επίσκεψή του προεκλογικά, τούς είχε υποσχεθεί ότι θα επιστρέψει.

Αφορμή στάθηκε η πρόσκληση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία θα παρευρεθεί στη συνέχεια ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να κάνει κι άλλες ανάλογες επισκέψεις, που δεν θα ανακοινώνονται εκ των προτέρων, ακριβώς για να διασφαλίζεται η κατά το δυνατόν πιο άμεση επαφή με τοπικούς φορείς και πολίτες.

Μίλησε για τη διαχείριση απορριμμάτων και την αστυνόμευση στη Δυτική Αττική

Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι χαίρεται πολύ να επισκέπτεται τη Δυτική Αττική (υπενθυμίζεται ότι ήταν και υποψήφιος στις εκλογές στην αντίστοιχη περιφέρεια).


Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα δύο χρόνια ζητήματα που απασχολούν τους Άγιους Ανάργυρους και το Καματερό: τη διαχείριση των απορριμμάτων και την ασφάλεια.

Όσον αφορά στο πρώτο, επεσήμανε ότι παρακολουθεί προσωπικά – με μηνιαίες συσκέψεις – την πορεία του σχεδίου και των έργων για να αποκτήσει η Δυτική Αττική ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων.

Σχετικά με το θέμα της εγκληματικότητας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι περιοχές με πιο έντονο πρόβλημα θα έχουν περισσότερη αστυνόμευση, υπενθυμίζονται ότι πρόσφατα η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 1.500 νέες προσλήψεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024