Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προβληματισμός σε FIFA/UEFA για τα γεγονότα στο Ηράκλειο

Προβληματισμός σε FIFA/UEFA για τα γεγονότα στο Ηράκλειο

«Θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά και αυτοί προσπαθούν να τινάξουν στον αέρα τα πράγματα», έλεγαν οι απεσταλμένοι FIFA / UEFA.

Η συνάντηση για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είχε μόλις τελειώσει. Τελείωσε σχεδόν ταυτόχρονα με το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο. Ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από ακόμη έναν διαιτητικό παραλογισμό.

Μια νέα… εφαρμογή των κανονισμών από τους διαιτητές του Περέιρα και τον VARίστα Σκουλά. Μια αυθαίρετη εφαρμογή που την… εφηύραν ο Μανούχος με τον Σκουλά, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Η αποβολή του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που προήλθε μετά από υπόδειξη του Σκουλά από το VAR, μετά το τέλος του αγώνα, δεν έκανε έξαλλους (και δικαίως) μόνο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών.

Αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται στη χώρα μας για να συζητήσουν (και να προσπαθήσουν να λύσουν) τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τους ανθρώπους της FIFA και της UEFA.

Τους ανθρώπους που είχαν μπροστά τους Μαρινάκη, Σαββίδη, Αλαφούζο και Μελισσανίδη λίγο νωρίτερα και συζήτησαν μαζί τους για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου. Ένα ποδόσφαιρο χωρίς εξαρτήσεις και με πλήρη διαφάνεια.

Ωστόσο, η αποβολή του Σεμέδο στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός, μετά το τέλος του αγώνα, για ένα περιστατικό με ένα ball boy, εξόργισε τους ανθρώπους των υπερεθνικών ομοσπονδιών. Για την ακρίβεια, τους προκάλεσε… σοκ. Βγήκαν να χαλαρώσουν και να συζητήσουν για όσα συνέβησαν στη συνάντηση με τους ιδιοκτήτες και είδαν μπροστά τους τη φάση του Σεμέδο. Και δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Οι Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών – μελών UEFA), Μάριος Γεωργίου (διεύθυνση ομοσπονδιών – μελών UEFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης), Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA), ήταν τρομερά προβληματισμένοι μετά από αυτό που έγινε στο Ηράκλειο.

Και αυτό διότι, όπως συζητούσαν μεταξύ τους, δεν είναι λογικό να γίνεται μια τέτοια φάση και να αποβάλλεται ποδοσφαιριστής για ένα περιστατικό με ball boy μέσα στον αγωνιστικό χώρο (όπου δεν είχε καμία δουλειά να βρίσκεται), μετά το τέλος ενός αγώνα. Στη λογική: «Θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά και αυτοί προσπαθούν να τινάξουν στον αέρα τα πράγματα».

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024