Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Πότε θα γίνει ο γάμος τους;

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Πότε θα γίνει ο γάμος τους;

Οι δύο αθλητές που έγιναν πρόσφατα για πρώτη φορά γονείς, Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, ετοιμάζονται για τον γάμο τους.

Οι δύο αθλητές που έγιναν πρόσφατα για πρώτη φορά γονείς, Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, ετοιμάζονται για τον γάμο τους.

View this post on Instagram

#Repost @eleftherios_petrounias (@get_repost) ・・・ Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα. #babyboom #Petrounias #millousi #newlife

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on

«Ο γάμος θα γίνει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 μαζί με τη βάφτιση της κόρης μας που θα πάρει το όνομα Σοφία», είπε η Βασιλική Μιλλούση.

Η μικρή δηλαδή θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της, της μητέρας του Λευτέρη Πετρούνια.

Η Βασιλική Μιλλούση πρόσθεσε επίσης, πως όλη της η ζωή περιστρέφεται γύρω από τη μικρή και πως ο Λευτέρης είναι ο ορισμός του… χαζομπαμπά.

«Η μικρή είναι τριών μηνών, είμαστε όλη μέρα αγκαλιά, φιλιά,θηλασμό και αλλαγή πάνας. Έχουμε αρχίσει και κάνουμε και παιχνιδάκια, κάνουμε και λίγο γυμναστική. Ο Λευτέρης είναι ερωτευμένος με την μπέμπα. Όσο είναι στο σπίτι προσπαθεί να την έχει αγκαλιά. Την κοιμίζει, την αλλάζει, την βοηθάει στο μπάνιο», είπε η Βασιλική Μιλλούση.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024