Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Ταύρος ζηλεύει

Όταν ο Ταύρος ζηλεύει

Όταν ζηλεύει ένας Ταύρος δεν υπάρχει λόγος να τον παρεξηγείτε

Ο Ταύρος είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο που έχει ως βασικό του στόχο να έχει μια σταθερή ζωή στον ερωτικό τομέα, καθώς επίσης και να κάνει κάποτε οικογένεια. Μέχρι να φτάσει στο σημείο εκείνο όμως κανείς δεν είπε ότι όλα είναι εύκολα.

Γιατί ζηλεύει;

Ενδεχομένως έχει να κάνει με το ότι δε νιώθει και τις λιγότερες ανασφάλειες πάνω στη γη. Έχει αρκετές ανασφάλειες για πράγματα πάνω στο οποίο ο ίδιος δεν έχει τον έλεγχο. Και επειδή γενικά δε θέλει να ελέγχει μια σχέση ή να τη χειρίζεται, δεν πρόκειται στην ουσία να δείξει ότι ζηλεύει.

Κατά βάση ζηλεύει επειδή θεωρεί ότι ο σύντροφός του θα βρει ένα άτομο το οποίο θα τον αντικαταστήσει ως σύντροφο ή ως εραστή. Και μόνο σε αυτήν την ιδέα λοιπόν τα πράγματα χειροτερεύουν στην ψυχολογία του Ταύρου, ο οποίος κατά βάση θέλει την ηρεμία του.

Εξήγησέ του

Καλό θα ήταν να του κάνεις συχνά ξεκάθαρο ότι ζηλεύει χωρίς λόγο. Εξήγησέ του όμως ότι η ζήλια του έχει συνάφεια με μη πραγματικά γεγονότα και δώσε του να καταλάβει ότι κανένας δε θα τον αντικαταστήσει.

Αν του δείχνεις ότι τον θες, ότι θέλεις να κάνετε κοινά πλάνα και όνειρα μαζί, αυτός θα νιώθει αρκετά πιο άνετα μαζί σου με αποτέλσμα να μην έχει το πρωταρχικό άγχος.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024