Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος : Σε «καραντίνα» νεαρός στρατιώτης - Είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία

Ρόδος : Σε «καραντίνα» νεαρός στρατιώτης – Είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία

Η μεταφορά του, στο στρατιωτικό νοσοκομείο κρίθηκε αναγκαία από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές καθώς ο συγκεκριμένος στρατιώτης είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία.

Στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύεται από σήμερα τα ξημερώματα στρατιώτης που υπηρετεί σε μονάδα του νησιού μας και ο οποίος παρουσίασε πυρετό, καθώς επίσης και άλλα συμπτώματα γρίπης.

Η μεταφορά του κρίθηκε αναγκαία από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές καθώς ο συγκεκριμένος στρατιώτης είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, το περιστατικό, εξετάζεται,  μεταξύ άλλων, σε ειδική σύσκεψη στο γραφείο του Διοικητή του νοσοκομείου της Ρόδου κ. Γρηγόρη Ρουμάνη .

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για προληπτική διαδικασία «καραντίνας». Έχουν ληφθεί δείγματα για αιματολογικές εξετάσεις, τα οποία θα αποσταλούν στο αρμόδιο τμήμα του Ινστιτούτου ΠΑΣΤΕΡ, το οποίο θα αποφανθεί για τι είδους ασθένεια πρόκειται.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται ιατρικές πηγές, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, δεδομένου ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Τα αποτελέσματα από την εξέταση θα γίνουν γνωστά στους αρμόδιους γιατρούς του στρατιωτικού νοσοκομείου το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024