Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δήμαρχος Μαραθώνα για Νέα Μάκρη: Κανείς δεν θα μπει ή θα βγει από το γηροκομείο

Δήμαρχος Μαραθώνα για Νέα Μάκρη: Κανείς δεν θα μπει ή θα βγει από το γηροκομείο

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, αναφορικά με την κατάσταση που έχει προκύψει με κρούσματα κορωνοϊού σε γηροκομείο της Νέας Μάκρης.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, αναφορικά με την κατάσταση που έχει προκύψει με κρούσματα κοροναϊού σε γηροκομείο της Νέας Μάκρης.

«Κανείς δεν μπορεί να μπει μέσα, ούτε να βγει. Οι εντολές από τον ΕΟΔΥ και από τον κ. Χαρδαλιά είναι σαφέστατες. Θα τις τηρήσουμε με κάθε αυστηρότητα. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν παίζουμε με αυτό το θέμα», σημείωσε ο κ. Τσίρκας αναφορικά με τους εργαζόμενους που βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (13/04) έξω από το γηροκομείο και επιχείρησαν να μπουν μέσα.

«Έχω εικόνα ότι εντός του γηροκομείου είναι γύρω στους 70 ηλικιωμένους και γύρω στους 20 εργαζόμενους. Οι οποίοι και θα παραμείνουν μέσα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν στο σημείο ανέφεραν ότι κλήθηκαν από την εργοδοσία. Ωστόσο, και σε επικοινωνία του MEGA με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, επισημάνθηκε ότι το γηροκομείο είναι σε καραντίνα και κανείς δεν μπορεί να μπει ή να βγει.

Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» έχουν διακομισθεί 10 από τους 12 ηλικιωμένους που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και οι οποίοι διέμεναν στο γηροκομείο.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024