Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του τραγουδιστή Βασίλη Οικονόμου

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του τραγουδιστή Βασίλη Οικονόμου

Το τραγούδι του «Τα χαιρετίσματά μου» έγινε viral σε λίγες μόλις μέρες, αφού πριν καλά καλά κυκλοφορήσει ολόκληρο είχε μετατραπεί στον «ύμνο» του TikTok με το #taxairetismatamou να συγκεντρώνει πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές

Η Minos EMI, a Universal Music Company υποδέχεται στην οικογένειά της τον Βασίλη Οικονόμου.

Ο Βασίλης Οικονόμου αποτελεί έναν από τους πλέον ανερχόμενους τραγουδιστές και μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις καλλιτεχνών, στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, αφού μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του κοινό, σημειώνοντας εντυπωσιακά νούμερα σε όλες τις streaming πλατφόρμες.

Το τραγούδι του «Τα χαιρετίσματά μου» έγινε viral σε λίγες μόλις μέρες, αφού πριν καλά καλά κυκλοφορήσει ολόκληρο είχε μετατραπεί στον «ύμνο» του TikTok με το #taxairetismatamou να συγκεντρώνει πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές.

Την ίδια στιγμή, το τραγούδι έχει ξεπεράσει τις 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube, ενώ και τα άλλα τραγούδια του, όπως το «Όλα οδηγούν σε εσένα», το «Κατάλαβε Το» & το «Πάλι» έχουν λάβει αξιόλογες κριτικές και έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή με εκατομμύρια προβολές σε όλες τις πλατφόρμες.

Ο Βασίλης Οικονόμου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ η καταγωγή του είναι από την Πάτρα. Από μικρή ηλικία λάτρευε τους αυθεντικούς, λαϊκούς τραγουδιστές. Έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στο τραγούδι.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής, που διανύει μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους της καριέρας του, συνεχίζει εργάζεται πυρετωδώς, καθώς ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Αραιά και Που».

Παράλληλα, συνεχίζει τις εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, έχοντας κερδίσει την αγάπη του κόσμου, ο οποίος γεμίζει τα μαγαζιά που εμφανίζεται, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να τον απολαύσουμε πολύ σύντομα σε μεγάλη σκηνή της Αθήνας!

Μείνετε συντονισμένοι!

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024