Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Ερωτηματικό η εντεκάδα ενόψει Παναθηναϊκού

Άρης: Ερωτηματικό η εντεκάδα ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στον αυριανό (28/4) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αυριανού (28/4) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί με τη μεσημεριανή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου», ενώ ο Άκης Μάντζιος δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τις προθέσεις του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει τις τελικές του δοκιμές στο σημερινό (27/4) πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ αποτελεί ερωτηματικό το πως θα διαχειριστεί το παιχνίδι. Αν θα το δει, δηλαδή, ως τελική πρόβα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου, καθώς θα αντιμετωπίσει τον συγκεκριμένο αντίπαλο, ή αν θα κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Άρη μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση στη «Λεωφόρο» και τους Ανσαριφάρντ και Βερστράτε, που εξέτισαν τις ποινές τους. Ακόμα, είναι πιθανόν να επιστρέψει στην αποστολή και ο Φεράρι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ αντίθετα εκτός θα μείνει ο τραυματίας Βέλεθ.

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024