Τέλεια σπιτάκια για άνοιξη στο νησί

Στην Αίγινα, την Ύδρα, την Κύθνο, τις Σπέτσες και την Τζια, δέκα υπέροχα σπιτάκια που μπορείτε να νοικιάσετε για… πρόβα καλοκαιριού.
Τέλεια σπιτάκια για άνοιξη στο νησί

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου. Είναι τελικές, περιλαμβάνουν δηλαδή όλες τις χρεώσεις υπηρεσιών, κόστος καθαρισμού κλπ.

Αυτό το κουκλίστικο σπίτι στην πόλη της Αίγινας, που φιλοξενεί μέχρι 5 άτομα, σε δύο υπνοδωμάτια και ένα σαλόνι, με 95€ τη βραδιά (ή 19€ το άτομο)

Επίσης στην Αίγινα, βρήκαμε αυτό το σούπερ χρωματιστό σπίτι, με δυνατότητα φιλοξενίας έως και 6 ατόμων, με 75€ τη βραδιά (ή 12,50€ το άτομο).

Μήπως θέλετε ένα σπίτι με μια τέτοια ταρατσούλα στην Ύδρα; Δικό σας με 300€ τη βραδιά για 4 άτομα, ή 75€ το άτομο.

Κοίτα όμως κι αυτό το απίστευτο σπίτι μέσα στον βράχο. Βρίσκεται επίσης στην Ύδρα, φιλοξενεί δύο άτομα και κοστίζει 97€ τη βραδιά –έχει και πρωινό. 

Όλα καλά κι ωραία, αλλά εσύ θέλεις Κυκλάδες και δε συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο; Και για σένα έχουμε. Κοίτα ας πούμε αυτό το πανέμορφο κυκλαδίτικο σπιτάκι στη Δρυοπίδα, τα ωραιότερο μάλλον χωριό της Κύθνου. Κοστίζει 52€ ανά διανυκτέρευση, και φιλοξενεί μέχρι 4 άτομα.

Αν προτιμάς Χώρα, και σούπερ κυκλαδίτικο μπαλκονάκι, αυτό εδώ το σπίτι κοστίζει 81€ τη βραδιά για δύο άτομα, ή 116€ για 4 άτομα.

Αυτή η θέα στη θάλασσα από το Βουρκάρι της Τζιας μπορεί να γίνει δική σου με 84€ τη βραδιά για δύο άτομα.

Η δε Χώρα της Τζιας (Κέας, αν το προτιμάς στο επισημότερο) λέγεται Ιουλίδα, κι έχει τέλεια σπιτάκια σαν αυτό που θα σου κοστίσει 81€ τη βραδιά για 3 άτομα, ή 69€ για δύο.

Αν ήθελες πάντα το δικό σου πυργόσπιτο στις Σπέτσες, σου έχουμε την τέλεια διεύθυνση. Αυτό εδώ το σπίτι κοστίζει 67€ ανά διανυκτέρευση για 3 άτομα, ή 55€ για δύο.

Ανεμπόδιστη θέα στην θάλασσα θα έχεις από αυτό το φανταστικό μπαλκόνι στο Λιγονέρι των Σπετσών. Για δύο άτομα, η διανυκτέρευση εδώ κοστίζει 87€, και για 5 άτομα 105€ (ή 20€ το άτομο).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v