Βρήκαμε φανταστικούς ξενώνες στο Καρπενήσι

Στο κέντρο του Καρπενησίου, ή στα γλυκύτατα χωριά γύρω του, βρήκαμε φανταστικά δωμάτια από 44€ το δίκλινο. Φύγαμε για εκδρομή;
Βρήκαμε φανταστικούς ξενώνες στο Καρπενήσι
(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου. Τις καθημερινές είναι πιθανό να τις βρείτε χαμηλότερες.

Χάνι Μπαγασάκι 
Κορυσχάδες, τηλ.: 22370 21360
Τιμή: 44€ το δίκλινο (ή 49€ με πρωινό)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Γλυκύτατα, ρομαντικά διακοσμημένα δωμάτια προσφέρει αυτός ο ξενώνας, 8 χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι. Τα μπαλκονάκια τους αγναντεύουν τις καταπράσινες πλαγιές του Βελουχίου, ενώ οι όχθες του Ταυρωπού απέχουν δέκα χιλιόμετρα από την πόρτα του ξενώνα. Το σπιτικό, παραδοσιακό πρωινό αξίζει πραγματικά τα λίγα έξτρα ευρώ στην τιμή.

Ρίζωμα 
Μικρό Χωριό, τηλ.: 22370 41170
Τιμή: 53€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ευρυτανίας, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι,
το Ρίζωμα διαθέτει λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια με μεγάλες βεράντες που αγναντεύουν το ειδυλλιακό καταπράσινο τοπίο γύρω τους: Από τις χιονισμένες κορυφές και τις πλαγιές του βουνού που λέγεται Καλιακούδα, ως τα κεραμιδοσκέπαστα σπιτάκια του Καρπενησίου στο βάθος. Στο δε εστιατόριό του θα δοκιμάσετε τοπικές σπεσιαλιτέ με θέα στην κοιλάδα του ποταμού Καρπενησιώτη.

Chalet Likouresi Village
Καρπενήσι, τηλ.: 22370 80702
Τιμή: 94€ το σαλέ δύο ατόμων με πρωινό και τζάκι
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ



Μόλις δύο χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι, θα μείνετε σε απίθανα σπιτάκια φωλιασμένα μέσα στην ευρυτανική φύση, και εξοπλισμένα με ό,τι φαντάζεστε για μια ονειρεμένη διαμονή: Χουχουλιαστό σαλόνι με τζάκι στο ισόγειο, άνετο υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο, μπαλκονάκια που απολαμβάνουν πανοραμική θέα στο βουνό, χειροποίητο πρωινό με τοπικά προϊόντα και σάουνα στη διάθεσή σας κατόπιν αιτήματος.

Ξενώνας Σέμελη 
Καρπενήσι, τηλ.: 22370 80150
Τιμή: 70€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ



Στην καρδιά του Καρπενησίου, αυτός ο πανέμορφος ξενώνας διαθέτει κομψότατα δωμάτια διακοσμημένα με ρομαντικές πινελιές και φυσικά υλικά. Από τα μπαλκονάκια τους απολαμβάνουν όλα θέα στις καταπράσινες βουνοπλαγιές που υψώνονται γύρω τους. Το παραδοσιακό πρωινό περιλαμβάνει σπιτικό ψωμί και χειροποίητες μαρμελάδες, τηγανίτες, κέικ και λοιπές λιχουδιές.

Λεβάντα 
Μεγάλο Χωριό, τηλ.: 2237 041101
Τιμή: 60€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις μέσω του Booking, από εδώ



Ένας γλυκύτατος, πετρόχτιστος ξενώνας στο Μεγάλο Χωριό με παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια που αγναντεύουν από τα μπαλκονάκια τους τα ευρυτανικά τοπία και μοσχοβολούν… λεβάντα. Τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ, ενώ (αγαπημένη λεπτομέρεια) το πρωινό σερβίρεται κατόπιν αιτήματος και στο δωμάτιό σας.

Forest Suites
Μεγάλο Χωριό, τηλ.: 2237 041155
Τιμή: 106€ το deluxe δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Φαντασμαγορικά δωμάτια φωλιασμένα στην καρδιά του δάσους, πάνω από τα νερά του Καρπενησιώτη ποταμού, στον οποίο απολαμβάνουν πανοραμική θέα από τα μπαλκόνια τους. Για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις σας, ρίξτε μια ματιά και στις απίθανες σουίτες του επάνω ορόφου, που απολαμβάνουν την καλύτερη θέα στο δάσος, και διαθέτουν και σαλόνι με τζάκι και ξεχωριστό υπνοδωμάτιο. Τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ.

Atmospherico
Μεσοχώρα
Τιμή: 69€ για δύο άτομα
Κρατήσεις μέσω του Airbnb από εδώ και μέσω Booking από εδώ 



Σε ένα τοπίο βγαλμένο από τα παραμύθια, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι, αυτό το σπιτάκι που θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στα βουνά της Ελβετίας είναι ό,τι πρέπει για τις εξορμήσεις σας στην ευρυτανική φύση. Αν είστε μεγάλη παρέα σημειώστε ότι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και επτά άτομα στα τρία του υπνοδωμάτια με 234€, δηλαδή 33€ το άτομο.

Πέτρινο Ρόδο
Άγιος Νικόλαος, τηλ.: 2237 023428
Τιμές: από 68€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Υπέροχα, χουχουλιαστά δωμάτια με τζάκι και δική τους αυλίτσα, ντυμένα με πέτρινους τοίχους και ξύλινα ταβάνια προσφέρει αυτός ο πετρόχτιστος ξενώνας στον Άγιο Νικόλαο, 6 χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι. Το πρωινό περιλαμβάνει τοπικά προϊόντα και χειροποίητες λιχουδιές, μαρμελάδες, πίτες και φρεσκοστυμμένους χυμούς.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v