Υπέροχα σπιτάκια στο βουνό κοντά στην Αθήνα

Θέλει η παρέα εκδρομή; Στον Παρνασσό και στη Ζήρεια, τα υπέροχα βουνά της γειτονιάς μας, βρήκαμε υπέροχα σπιτάκια ό,τι πρέπει για Σαββατοκύριακο.
Υπέροχα σπιτάκια στο βουνό κοντά στην Αθήνα
Δύο ωρίτσες απόσταση το πολύ από την πόρτα σου, βρίσκονται ορεινά τοπία μαγικά. Στα σπιτάκια τους χωρά όλη σου η παρέα –κι αυτό δε χρειάζεται να το πληρώσετε ακριβά.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 22-23 Φεβρουαρίου. Τις καθημερινές, είναι πιθανό να τις βρείτε χαμηλότερες.

Στον Παρνασσό και τα χωριουδάκια του…



- Το κουκλίστικο Lithos Villas σε ένα από τα ωραιότερα χωριά του Παρνασσού, την Αμφίκλεια, προσφέρει πετρόχτιστες μεζονέτες με τζάκι και πρωινό στα 144€ για πέντε άτομα, ή 29€ το άτομο.

- Στην έτερη ήρεμη πλην πανέμορφη δύναμη του Παρνασσού, που λέγεται Αγόριανη, το House on the Mountain φιλοξενεί τέσσερα άτομα με 150€ (38€ το άτομο) στους σούπερ κουλ χώρους του που περιλαμβάνουν σαλόνι με τζάκι και μπάνιο με τζακούζι.

- Το Delphi family house στην καρδιά των Δελφών, ενάμισι χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο, έχει ένα γλυκύτατο σαλονάκι με τζάκι και τέσσερα υπνοδωμάτια που φιλοξενούν μέχρι 8 άτομα με 200€, σαν να λέμε 25€ το άτομο.

- Στα πόδια του Παρνασσού, αν θέλεις και βουνό και θάλασσα, και πιο συγκεκριμένα στη Δεσφίνα, το Αρχοντικό Κίρφυς είναι μια στιλάτη μεζονέτα 70 τετραγωνικών, με το τζάκι της και τα όλα της, που φιλοξενεί 4 άτομα με 110€ (ήτοι 27,5€ το άτομο).

Στην Ορεινή Κορινθία…



- Η Βίλα Στυμφαλία είναι μια φανταστική βίλα με πισίνα στο χωριό Καρτέρι, πολύ κοντά στην ομώνυμη λίμνη της Ζήρειας. Διαθέτει πισίνα, σαλόνι με τζάκι, εκπληκτική θέα από τα μπαλκόνια της στη γύρω περιοχή, και τρία υπνοδωμάτια που φιλοξενούν έξι άτομα με 200€, ή 33€ το άτομο.

- Πανέμορφο είναι και το εντελώς πέτρινο Traditional Stone House στο χωριό Θροφάρι, καθ’ οδόν από το Ξυλόκαστρο προς τις κορυφές της Ζήρειας. Στα τρία του δωμάτια φιλοξενεί μέχρι και επτά άτομα, με 169€, ή 24€ το άτομο. Έχει σαλονάκι με τζάκι και αυλή με φανταστική θέα στα φυσικά τοπία γύρω του.

- Στο γλυκύτατο χωριό Καλλιάνοι, 4 μόνο χιλιόμετρα από τις όχθες της Στυμφαλίας, οι Πλειάδες  διαθέτουν πέτρινα σπιτάκια – εξοχικές κατοικίες με τζάκι και μπαλκονάκια που απολαμβάνουν φαντασμαγορική θέα στο κορινθιακό τοπίο γύρω τους, στα 96€ για δύο άτομα.

- Πιο low budget, αλλά επίσης ωραιότατο, το Stylia Independent Apartment βρίσκεται στο χωριουδάκι Στύλια, στο δρόμο που ανηφορίζει από το Ξυλόκαστρο προς τα Τρίκαλα Κορινθίας και απολαμβάνει πανοραμική θέα στις βουνοπλαγιές που το αγκαλιάζουν. Κοστίζει 60€ για δύο άτομα, ή 78€ για τέσσερα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v