Βίλλες έως 80 ευρώ ζητούν ενοικιαστή για διακοπές

Μπορείτε να βοηθήσετε;Ψάξαμε και βρήκαμε βίλες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, για να κάνετε τις πιο φτηνές (σε διαμονή) διακοπές της ζωής σας.
Βίλλες έως 80 ευρώ ζητούν ενοικιαστή για διακοπές

Διακοπές alert. Αυτές οι βίλλες σε Καλαμάτα, Κρήτη, Πύργο, Πόρτο Ράφτη και αλλού, προσφέρουν στιγμές ηρεμίας και καλοκαιρινής ραστώνης σε πολύ καλές τιμές και αναζητούν κατοίκους.

Μπορείτε να βοηθήσετε; Κρίμα είναι.

Ελαίας Γη στην Καλαμάτα

34€ ανά διανυκτέρευση



Δέκα χιλιόμετρα από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας και 12χλμ από την κεντρική παραλία της Καλαμάτας στις παρυφές του Ταΰγετου, αυτή η βίλλα των 200 (και βάλε) τετραγωνικών μέτρων με περιμετρικές, άνετες βεράντες με θέα τον Μεσσηνιακό Κόλπο και BBQ προσφέρει όσα ζητάτε και θέλετε για ήρεμες καλοκαιρινές διακοπές. 

Βίλα Θεώνη στον Πύργο

65€ ανά διανυκτέρευση



Άνετο σπίτι με μεγάλο κήπο σε μια ήσυχη γειτονιά, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως έξι άτομα με δύο υπνοδωμάτια, άνετο καθιστικό και κήπο τεσσάρων στρωμάτων γεμάτο φυτά και δέντρα. Απέχει δύο χιλιόμετρα από τον Πύργο και 10 χιλιόμετρα από το Κατάκολο. Παραλίες όπως ο τεράστιος Καϊάφας, η Κουρούτα και η Ζαχάρω βρίσκονται αρκετά κοντά για να κάνετε τα μπάνια σας. 

Serene Villa Mystras στον Μυστρά

71€ ανά διανυκτέρευση



Στον κάμπο του Μυστρά, αυτή η διώροφη μεζονέτα μέσα σε παραδοσιακό ελαιώνα, υπόσχεται ευχάριστη και χαλαρωτική διαμονή με φανταστική θέα στην καστροπολιτεία. Το σπίτι διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, ευρύχωρες βεράντες, έπιπλα για να αράξετε στον κήπο και βιολογικό λαχανόκηπο. 

Ένα πετρόχτιστο σπίτι στον Άγιο Νικόλαο

71€ ανά διανυκτέρευση



Η παράδοση συναντά τη χαλάρωση σε αυτό το πετρόχτιστο σπίτι στην κορυφή του λόφου Αρκοβούνι στο παραθαλάσσιο χωριό Σίσσυ στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα, ηρεμία και βρίσκεται στο κέντρο ενός μεγάλου ελαιώνα. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Ένα μοντέρνο εξοχικό στο Πόρτο Χέλι

80€ ανά διανυκτεύρευση

Άνετο και πλήρως εξοπλισμένο, αυτό το σπίτι μόλις 650 μέτρα από την παραλία και 2,5χλμ από το Πόρτο Χέλι, θα σας προσφέρει αξέχαστες διακοπές. Η μεγάλη πισίνα είναι ιδανική για να χαλαρώσετε με φόντο την πανοραμική θέα του κόλπου, ενώ υπέροχη είναι η μεγάλη βεράντα με την απεριόριστη θέα στη θάλασσα και το πράσινο.

Μια… κρητική βίλλα στο Πόρτο Ράφτη



49€ ανά διανυκτέρευση

Ένα υπέροχο σπίτι, με ιδιαίτερο ύφος πολύ κοντά στη θάλασσα, διακοσμημένο με βάση την παράδοση της Κρήτης από την οποία κατάγεται η μητέρα της ιδιοκτήτριας, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερις επισκέπτες και προσφέρει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για χαλαρές διακοπές εντός Αττικής.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v