10 φτηνές ιδέες για μαγευτικό Πάσχα

Ονειρεύεσαι ταξιδάκια κοντινά και μακρινά στην καρδιά της άνοιξης, το πασχαλινό τετραήμερο, αλλά το ταμείο είναι μείον; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

5 οικονομικά δωμάτια εντός συνόρων...

- Στους Χράνους Μεσσηνίας, σε σημείο ιδανικό για να εξερευνήσετε τη Μεθώνη, την Κορώνη, την Πύλο και τη Φοινικούντα, αλλά και την Καλαμάτα, το 9 Muses Villas έχει για το Πάσχα 47€ το σπιτάκι δύο ατόμων με θέα στη θάλασσα. Συνολική τιμή 141€ για τρεις διανυκτερεύσεις δύο ατόμων, από Μεγάλη Παρασκευή μέχρι Δευτέρα του Πάσχα.

- Στην Αρχαία Ολυμπία, που βρίσκεται την άνοιξη στα καλύτερά της, θα μείνετε στο Ξενοδοχείο Ηρακλής με 40€ το δίκλινο (120€ συνολικά για το πασχαλινό τετραήμερο) και θα εξερευνήσετε το δάσος της Φολόης, τις όχθες και τα χωριουδάκια του Λάδωνα, το φαντασμαγορικό κάστρο στο Χλεμούτσι και τις αμμουδιές της Ηλείας.

- Στο Πήλιο, και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο, πολύ κοντά στην Τσαγκαράδα και στο Μούρεσι, τα στούντιο Ανατολή θα σας κοστίσουν 60€ ανά διανυκτέρευση το δίκλινο με πλούσιο πρωινό και τέλεια θέα στην θάλασσα.



- Θέλεις κάτι από νησί; Το Aqua Mare στην πόλη της Αίγινας κοστίζει 150€ για το τριήμερο (50€ το δίκλινο ανά διανυκτέρευση) και αποτελεί την τέλεια βάση για εξορμήσεις σε όλο το νησί –από τον αρχαίο ναό της Αφαίας και το γραφικό ψαροχώρι της Πέρδικας, ως το λουλουδιασμένο λοφάκι της Παληαχώρας που είναι ό,τι πρέπει για ανοιξιάτικα πικνίκ.

- Έχεις όρεξη για κάτι πιο μακρινό; Το Ματζάτο στα Ζαγοροχώρια, στο Μονοδέντρι πιο συγκεκριμένα, έχει τρεις διανυκτερεύσεις σε δίκλινο με πρωινό στα 182€, και βρίσκεται στο τέλειο σημείο για να πεζοπορήσεις στο Βίκο και να εξερευνήσεις όλα τα κουκλίστικα χωριά στο Κεντρικό Ζαγόρι.

...Και 5 σούπερ πακέτα για το εξωτερικό

- Ντουμπρόβνικ και Βαλκάνια για 6 μέρες οδικώς με 315€ το άτομο και αναχώρηση τη Μεγάλη Παρασκευή, 26 Απριλίου, έχει να προτείνει το Ginis Travel. Περιλαμβάνονται όλες οι μεταφορές, ξενοδοχεία, ημιδιατροφή και περιηγήσεις στο Ντουμπρόβνικ, το νησί Κόρτσουλα, το Κότορ, την Μπούτβα και άλλα ωραία ενδιάμεσα.

- Ρώμη με 399€ για 4 μέρες έχει να προτείνει το Versus Travel, συν 180€ για φόρους αεροδρομίων, 579€ το σύνολο, με απευθείας πτήσεις Alitalia, ξενοδοχείο, πρωινό, τα πήγαινε-έλα στο αεροδρόμιο, ξενάγηση στην πόλη και στις κατακόμβες.



- Αϊβαλί, Πέργαμο, Τροία και Σμύρνη οδικώς λέει να μας πάει το Signature με 290€ για 6 ημέρες, με δύο διανυκτερεύσεις στην Κομοτηνή και τρεις στο Αϊβαλί, πρωινά και δείπνα και ξεναγήσεις.

- Η άλλη οδική εκδρομή του Signature είναι εξίσου ενδιαφέρουσα: 5 μέρες στην Κωνσταντινούπολη, συν 2 διανυκτερεύσεις στη Βόρεια Ελλάδα (Ξάνθη και Κομοτηνή) συνολικά 7 μέρες με 370€ το άτομο. Περιλαμβάνονται όλα τα πήγαινε-έλα, τα ξενοδοχεία, 4 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη, οι ξεναγήσεις και μία κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσια.

- Σικελία με 545€ για 5 μέρες, συν 200€ φόρους αεροδρομίων, το σύνολο 745€ προτείνει το Manessis Travel. Στην τιμή περιλαμβάνονται αεροπορικά με Aegean, ξενοδοχείο, πρωινό και δείπνο, και όλες οι μεταφορές και οι ξεναγήσεις.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v