Ο Σπύρος Σαμούρης στον Inkefalonia 103,9: “Η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω σε επίπεδο καθαριότητας. Όπου μπορούμε θα τα κάνουμε... γυαλί”

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 10:51

Ο Σπύρος Σαμούρης στον Inkefalonia 103,9: “Η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω σε επίπεδο καθαριότητας. Όπου μπορούμε θα τα κάνουμε... γυαλί”

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Αργοστολίου Σπύρος Σαμούρης, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 “Μέρα Μεσημέρι” με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου για την μεγάλη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής Θεόφιλου Μιχαλάτου, για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου Αργοστολίου. 

Με το... γνωστό σκουτεράκι του, όλη μέρα κάθε μέρα... "σαρώνει" το Αργοστόλι από άκρη σε άκρη και ... επιμελείται τις όποιες εργασίες γίνονται... Όπως ανέφερε παρά τις δυσκολίες που έφερε μαζί της η πανδημία του Κορονοϊού, που οδήγησε - λόγω των ειδικών συνθηκών – και υποστελέχωση στις υπηρεσίες του Δήμο, ο Δήμος Αργοστολίου, κατάφερε με τις μεγάλες προσπάθειες των υπαλλήλων του Δήμου τους οποίους και ευχαρίστησε, να βελτιώσει, να συμμαζέψει και να ομορφύνει περιοχές στο Αργοστόλι που επί χρόνια ήταν παραμελημένες.

Τόνισε πως η προσπάθεια αυτή είναι και θα είναι συνεχής, γιατί απο το ξεκίνημα της θητείας της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου, έχει δοθεί έμφαση στην καθημερινότητα. Επίσης ο κ. Σαμούρης αναφέρθηκε στην κριτική που δέχεται από κάποια Μέσα, τονίζοντας πως ανέχεται πάντα την κριτική και το τηλέφωνό του είναι πάντα ανοικτό για όποιον θέλει να του υποδείξει σημεία που χρειάζονται καθαριότητα, όμως όπως τόνισε δεν ανέχεται την κακοπροαίρετη κριτική που απλά γίνεται για να γίνεται… και αυτή αδικεί την προσπάθεια των εργαζομένων του δήμου που όλη μέρα βρίσκονται στον δρόμο για να βελτιώνουν πράγματα στο Αργοστόλι.

“Η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει … κάτω σε επίπεδο καθαριότητας. Όπου μπορούμε θα τα κάνουμε… γυαλί” ήταν τα λόγια του.

Ακούστε παρακάτω την πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Αργοστολίου.

 




00 inkefalonia general ad 300X250