Σταύρος Σπαθής: «Είμαστε επιφυλακτικοί για την τουριστική σεζόν»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 15:00

Σταύρος Σπαθής: «Είμαστε επιφυλακτικοί για την τουριστική σεζόν»

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» δίνοντας την εικόνα  της αγορά μετά το άνοιγμά τους σήμερα.

«Σήμερα ξεκινά για εμάς η τουριστική σεζόν. Περιμένουμε και τα café την επόμενη εβδομάδα» ανέφερε ο κος Σπαθής αρχικά επισημαίνοντας ότι πρέπει να ενισχυθεί ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας.  Ο κος Σπαθής περιέγραψε την εικόνα στο εμπορικό κέντρο αναφέροντας πως: «Υπάρχει κίνηση στο Λιθόστρωτο. Έχουμε και μουσική για να νιώσουν λίγο πιο ευχάριστα οι πολίτες». Σημείωσε δε, ότι σήμερα άνοιξαν όλα τα εμπορικά.

Σχετικά με τις προσδοκίες που έχει,  ο πρόεδρος απάντησε ότι: «Τα πάντα αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς. Είμαστε επιφυλακτικοί. Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί  η τουριστική σεζόν. Θέλουμε να έρθει κόσμος αλλά η σεζόν δεν θα είναι καλή».

Τέλος, επισήμανε ότι ο κόσμος πρέπει να προτιμήσει την τοπική αγορά και αυτό γιατί όπως εξήγησε, το χρήμα θα κινηθεί μέσα στο νησί και δεν θα φύγει στο εξωτερικό. «Πρέπει να βοηθήσουμε την τοπική αγορά. Οι καταναλωτές πρέπει να βοηθήσουν όσο μπορούν».

Ο κος Σπαθής έδωσε και απαντήσεις  ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  σχετικά με τις μυρωδιές στο Αργοστόλι. Όπως τόνισε, ναι μεν υπάρχει μυρωδιά η οποία οφείλεται στις υψηλές θερμοκρασίες και στο γεγονός ότι δύο δεξαμενές δεν λειτουργούν καθώς καθαρίζονται. «Μόλις τεθούν ξανά σε λειτουργία, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος




00 inkefalonia general ad 300X250