Διακοπές στα ελληνικά νησιά με λιγότερα από 150 ευρώ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διακοπές στα ελληνικά νησιά με λιγότερα από 150 ευρώ
Στον τηλεοπτικό αέρα βρίσκεται το δεύτερο σποτ της διαφημιστικής καμπάνιας του www.18-24.gr

Από τη Δευτέρα 27/5 βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα και το δεύτερο σποτ της διαφημιστικής καμπάνιας του www.18-24.gr.

Σειρά τώρα έχουν τα ελληνικά νησιά. Με σύνθημα «όσο νωρίτερα τόσο φθηνότερα», η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων μας ταξιδεύει με λιγότερα από 150 ευρώ στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς.

Μήλος, Νάξος, Πάρος, Αμοργός ,Σαντορίνη, Ίος, Σκόπελος, Χανιά είναι μόνο μερικά από τα ελληνικά νησιά για τα οποία η δημοφιλής πλατφόρμα εξασφαλίζει στους πελάτες της τα πιο προσιτά πακέτα ολοκληρωμένων διακοπών. Αυτό αποδεικνύει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από το νέο τηλεοπτικό της σποτ –αρκεί κάποιος να επιλέξει έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά.

Χάρη στις επιτυχημένες συνεργασίες που διατηρεί, το on line travel agency με καταλύματα όλων των κατηγοριών δίνει την ευκαιρία στους πελάτες του να διαμορφώσουν το πακέτο διακοπών τους όπως επιθυμούν χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν πολλά χρήματα και σε συνδυασμό με τη μεταφορά και τα ακτοπλοϊκά. Αρκεί μόνο μια αναζήτηση στο www.18-24.gr για να επιβεβαιώσει κανείς πως οι διακοπές είναι εφικτές για όλους.

Το νέο σποτ του www.18-24.gr αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να σκέφτεστε αν θα κάνετε φέτος διακοπές, αλλά να επισκεφτείτε την πλατφόρμα κρατήσεων και να επιλέξετε πού θα ταξιδέψετε!

Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider