Τα ελαιόλαδα της Creta Eleon κατακτούν το διεθνές κοινό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα ελαιόλαδα της Creta Eleon κατακτούν το διεθνές κοινό
Διεθνείς διακρίσεις για τα ελαιόλαδα της χανιώτικης επιχείρησης.

Σημαντικές διεθνής διακρίσεις έλαβε μία ακόμη ελληνική επιχείρηση αναδεικνύοντας στο εξωτερικό τα προϊόντα της ελληνικής γης. Προϊόντα της χανιώτικης εταιρείας τυποποίησης και εξαγωγής ελαιολάδου Creta Eleon, έχουν ήδη βραβευθεί στον διεθνή διαγωνισμό London International Olive Oil Quality Competition (LIOOC 2019) όπου το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Creta Eleon βραβεύτηκε με το “QUALITY SILVER AWARD”, κατακτώντας μία από τις πιο σημαντικές διεθνείς διακρίσεις ποιότητας.

Ακόμη, στο διαγωνισμό Taste Olymp Awards 2019, τρία προϊόντα της εταιρείας κατέκτησαν χρυσή, ασημένια και χάλκινη διάκριση. Ειδικότερα το Creta Eleon Philosophy Π.Γ.Ε. Χανίων Κρήτης βραβεύτηκε με το “GOLD AWARD”, το Creta Eleon Organic βραβεύτηκε με το “SILVER AWARD” και το Creta Eleon Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο βραβεύτηκε με το “BRONZE AWARD”.

Η εταιρεία έχει παρουσία 70 ετών στο χώρο του ελαιολάδου, διαθέτει ιδιόκτητο εργοστάσιο τυποποίησης ελαιολάδου στα Χανιά Κρήτης με σύγχρονες γραμμές εμφιάλωσης και δεξαμενές αποθήκευσης του προϊόντος. Το βασικό προϊόν που διαθέτει στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά είναι το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο CRETA ELEON σε όλες τις συσκευασίες και ειδικότερα τα Π.Γ.Ε. ΧΑΝΙΩΝ και Π.Ο.Π. ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ καθώς και βιολογικό ελαιόλαδο, που παράγονται από τα ελαιόδεντρα του Ν. Χανίων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider