Τα Sorbet με ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό ήρθαν στα Fresh Pastry Shops

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα Sorbet με ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό ήρθαν στα Fresh Pastry Shops
Τα sorbet με βάση το ΘΕΟΝΗ βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα Fresh στις γεύσεις: Mango & Mango χωρίς ζάχαρη, Λεμόνι & Λεμόνι χωρίς ζάχαρη, Φράουλα & Φράουλα χωρίς ζάχαρη, Καρύδα χωρίς ζάχαρη και Σοκολάτα bitter.

Το φετινό καλοκαίρι, τα Fresh Pastry Shops δημιουργούν για πρώτη φορά 7 διαφορετικές γεύσεις sorbet από 100% φυσικά φρούτα και με βάση το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, που αναβλύζει φυσικά στα 1.100 μέτρα από την Πηγή Γκούρα, στα Άγραφα, Καρδίτσας.

Τα sorbet με βάση το ΘΕΟΝΗ, βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα Fresh στις γεύσεις: Mango & Mango χωρίς ζάχαρη, Λεμόνι & Λεμόνι χωρίς ζάχαρη, Φράουλα & Φράουλα χωρίς ζάχαρη, Καρύδα χωρίς ζάχαρη και Σοκολάτα bitter.

Επίσης, κατόπιν παραγγελίας οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν σε μορφή sorbet όποιο άλλο φρούτο επιθυμούν, όπως Ροδάκινο και Lychee.

Όπως εξηγεί ο Νεκτάριος Βουρίκης, Executive Chef των Fresh, «ένα μεταλλικό νερό βοηθά τα φρούτα να αποδίδουν τα αρώματα και τις γεύσεις τους στον μέγιστο βαθμό και αυτό μας ώθησε στο να επιλέξουμε το ΘΕΟΝΗ, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο, ως βασικό συστατικό για την παρασκευή των sorbet μας».

ΘΕΟΝΗ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider