Έως την άνοιξη στην Ελλάδα τα Kiko Milano

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έως την άνοιξη στην Ελλάδα τα Kiko Milano
Στην Αθήνα θα ανοίξουν τα πρώτα καταστήματα της ιταλικής εταιρείας καλλυντικών.

Μέσα στους πρώτους μήνες του 2020 αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα η ιταλική εταιρεία καλλυντικών KIKO Milano, μετά τη συμφωνία της με τον επιχειρηματία, Σάμι Φάις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία του ομίλου Φάις με το ανερχόμενο ιταλικό brand αφορά στην ανάπτυξη ενός δικτύου μονοθεματικών καταστημάτων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα πρώτα καταστήματα στη χώρα μας θα ανοίξουν σε ένα από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα καθώς και σε κεντρικό εμπορικό δρόμο της Αθήνας.

Η έλευση της ιταλικής εταιρείας στην Ελλάδα αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην εγχώρια αγορά των καλλυντικών καθώς στη μάχη του ανταγωνισμού μπαίνει ένας ακόμη ισχυρός παίκτης. Υπενθυμίζεται ότι ο τζίρος στον συγκεκριμένο κλάδο στη χώρα μας ξεπερνά τα 860 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την Cosmetics Europe, η κατά κεφαλήν καταναλωτική δαπάνη στη Ελλάδα διαμορφώθηκε το 2018 πέρυσι στα 80 ευρώ, έναντι 79 ευρώ το 2017.

KIKO MILANO

Ποια είναι η Kiko Milano

Η Kiko Milano ιδρύθηκε το 1997 στο Μιλάνο από τον Percassi. Η εταιρεία καλλυντικών, που είναι νούμερο ένα στα προϊόντα make up στην Ιταλία, διαθέτει σειρά μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Το 2017 οι συνολικές καθαρές πωλήσεις της εταιρείας ξεπέρασαν τα 620 εκατ. ευρώ.

Εκτός από την Ιταλία,όπου μετρά περίπου 340 καταστήματα, συνολικά διαθέτει περισσότερα από 900 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, σε Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ρωσία, ΗΠΑ,Τουρκία, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Βραζιλία κ.ά. Στη Γαλλία και την Ισπανία μάλιστα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πέντε κορυφαίες εταιρείες προϊόντων make up.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider