Praktiker: Ρεκόρ επισκεψιμότητας για το νέο κατάστημα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Praktiker: Ρεκόρ επισκεψιμότητας για το νέο κατάστημα
Στις 3 Μαΐου, σε μία τελετή που πραγματοποιήθηκε παρουσία 700 ατόμων, η Praktiker Hellas έκοψε την ανοιξιάτικη «ανθισμένη» κορδέλα της, εγκαινιάζοντας το νέο της σπίτι στην Ανθούσα.

Με μία τετραήμερη γιορτή γεμάτη δρώμενα και εκπλήξεις που πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 6 Μαΐου,η Praktiker Hellas, εγκαινίασε το νέο «διπλό» κατάστημα στην Ανθούσα, μαζί με την τοπική κοινωνία, πανελλαδικά Μέσα, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και τους πελάτες της.

Στις 3 Μαΐου, σε μία τελετή που πραγματοποιήθηκε παρουσία 700 ατόμων, η Praktiker Hellas έκοψε την ανοιξιάτικη «ανθισμένη» κορδέλα της, εγκαινιάζοντας το νέο της σπίτι στην Ανθούσα. Στην τελετή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας & της τοπικής αυτοδιοίκησης, πανελλαδικά Μέσα, καθώς και συνεργάτες και προμηθευτές της εταιρίας. Οι παρευρισκόμενοι ήταν οι πρώτοι που ξεναγήθηκαν στους χώρους του νέου καταστήματος και του b2b Center, βλέποντας από κοντά το καινούργιο εντυπωσιακό κατάστημα καθώς και τον εκθεσιακό χώρο που θα εξυπηρετεί επαγγελματίες. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο νέο Praktiker Ανθούσας προσήλθαν οι εργαζόμενοι της εταιρίας με τις οικογένειές τους, ώστε να ξεναγηθούν όλοι μαζί και να απολαύσουν πρώτοι την νέα αυτή εμπειρία.

Από τις 4 έως τις 6 Μαΐου, το κατάστημα γιόρτασε με το κοινό που έσπευσε να το επισκεφθεί και να συμμετέχει στα διαδραστικά παιχνίδια και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνταν εντός και εκτός καταστήματος. Περισσότεροι από 40.000 ήταν οι επισκέπτες που απόλαυσαν πρώτοι την εμπειρία Praktiker, εκ των οποίων 14 ήταν οι μεγάλοι νικητές πλούσιων δώρων.

Το κατάστημα και το b2b Center βρίσκονται στο Εμπορικό Κέντρο «Emporium Plaza» Ανθούσας (Λ.Ανθούσας & Ντραφίου – πρώην Expo Athens), σε δύο σύγχρονους και πλήρως ανανεωμένους χώρους συνολικής έκτασης 10.500τμ. Το 16ο «διπλό» κατάστημα της Praktiker Hellas έχει δημιουργήσει 120 νέες θέσεις εργασίας ενώ αναμένεται να δώσει ανάσα στην εμπορική ανάπτυξη της περιοχής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider