Πέρσι το Φθινόπωρο, η Adobe ανακοίνωσε ότι θα διέθετε την πλήρη έκδοση του Photoshop για το iPad την φετινή χρονιά αλλά ακόμη περιμένουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.

Η εφαρμογή φαίνεται πως βρίσκεται ακόμη σε φάση ανάπτυξης, ωστόσο σύμφωνα με νέο άρθρο του Bloomberg, περιμένουμε από την εταιρεία να κάνει μία ακόμα σημαντική ανακοίνωση που σχετίζεται με την σουίτα Creative Cloud της για το iPad. Το Bloomberg υποστηρίζει ότι το επόμενο Adobe CC app που θα ανακοινωθεί θα είναι το Illustrator.

Η εταιρεία πρόκειται να πραγματοποιήσει επίδειξη των δυνατοτήτων του Illustrator στο iPad στο προγραμματισμένο συνέδριο για τις αρχές Νοεμβρίου, Adobe MAX και πως το app, που θα διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της «desktop έκδοσης» θα λανσαριστεί επίσημα μέσα στο 2020. Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός μοιάζει με τον περσινό για το Photoshop, κάτι που δεν ισχύει αν λάβουμε υπόψη μας τις τελευταίες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η έκδοση του Photoshop για το iPad δεν θα διαθέτει αρκετά βασικά χαρακτηριστικά όταν διατεθεί επίσημα.

Ο Scott Belsky, Chief Product Officer του τμήματος Creative Cloud της Adobe πάντως δήλωσε στο Bloomberg ότι η εταιρεία πρόκειται «να επεκτείνει τις δυνατότητες» του «Photoshop on iPad» με το πέρασμα του χρόνου, αλλά έχοντας ένα «επιθετικό χρονοδιάγραμμα».

The Verge

  • Like 2