Ο τεχνολόγος Γεωπόνος Κώστας Βογιατζόγλου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας (Δ.Ε. Απ. Παύλου) - Λίγα λόγια για το βιογραφικό του


Ο τεχνολόγος Γεωπόνος Κώστας Βογιατζόγλου θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας (στην Δημοτική Ενότητα Απ. Παύλου), με τον συνδυασμό "Προτεραιότητα στο Δημότη", του υπ. Δημάρχου Βέροιας Αντώνη Μαρκούλη. 

Ο Κώστας Βογιατζόγλου μας παρουσιάζει το βιογραφικό του:

Γεννήθηκα στη Βέροια το 1977 και κατοικώ στο Μακροχώρι.Γονείς μου είναι ο Γιώργος Βογιατζόγλου και η Αικατερίνη Μπαλτζή. Είμαι παντρεμένος με την Έφη Καλαϊτζή και είμαι πατέρας τριών παιδιών.

Μετά τα σχολικά χρόνια στο γυμνάσιο Μακροχωρίου και έπειτα στο Πολυκλαδικό Λύκειο Βεροίας  πέτυχα την εισαγωγή μου το 1996 στο Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ στην Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας  του τμήματος ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ  και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με πρόγραμμα υποτροφίας κάνοντας την εξάμηνη πρακτική μου άσκηση στο ιδιωτικό ερευνητικό ινστιτούτο της φυτωριακής επιχείρησης FLEUREN  στην Ολλανδία.

Από μαθητής συμμετείχα στα κοινά ως πρόεδρος  και ως μέλος στα μαθητικά συμβούλια και ως φοιτητής συμμετείχα στους φοιτητικούς αγώνες όντας εκλεγμένος δύο φορές ως αντιπρόσωπος των φοιτητών στο συμβούλιο της σχολής μου με την φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ.

Έχω εργαστεί στην συνεταιριστική βιομηχανία VENUS στο τμήμα παραλαβών –ποιοτικού ελέγχου,στην εταιρεία ‘’ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε’’ εμπορία- τυποποίηση φρούτων και λαχανικών και από το 2004 στην εταιρεία AGROQ O.E. με έδρα την Βέροια  η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών στον αγροτικό και περιβαλλοντικό τομέα. Επίσης μαζί με την σύζυγο μου ασχολούμαστε επαγγελματικά με την καλλιέργεια και παραγωγή φρούτων  ως μέλη αντίστοιχα των αγροτικών συνεταιρισμών Α.Σ.ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ Ν.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ και A.Σ.BEΡΟΙΑΣ <>.

Είμαι μέλος στο χορευτικό σύλλογο παραδοσιακών χορών ΄΄ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΑΤΕΙΝΟΣ’’  και συμμετείχα στο διοικητικό συμβούλιο ως γραμματέας του συλλόγου ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ του ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ   από το 2004 εώς το 2008.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο