Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του υποψ. Δημάρχου Βέροιας Γιάννη Παπαγιάννη (φώτο)


Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, στην οδό Βενιζέλου 1 στη Βέροια, έκανε ο συνδυασμός "Δικαίωμα για ΝΕΑ Βέροια" του υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας Γιάννη Παπαγιάννη, το πρωί της Κυριακής 12 Μαΐου 2019. 


Το υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας προλόγισε ο γνωστός δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη Αντώνης Οραήλογλου, ο οποίος μίλησε εγκάρδια για τον κ. Παπαγιάννη, τονίζοντας την εργατικότητα, την φιλοπατρία και την αποτελεσματικότητά του και σημειώνοντας πως θεωρεί τον ίδιο και τους συνεργάτες του ως την καταλληλότερη επιλογή των δημοτών της Βέροιας. 


Παίρνοντας τον λόγο ο Γιάννης Παπαγιάννης αρχικά ζήτησε την κατανόηση του κόσμου, προκειμένου να αποδώσει τιμή σε δύο μητέρες (που την μέρα αυτή γιορτάζουν), την δική του μητέρα και την σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του. Έτσι, κάλεσε στο βήμα την μητέρα του και την σύζυγό του και τις προσέφερε μερικά τριαντάφυλλα, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για όσα έκαναν και κάνουν για αυτόν. 


Στη συνέχεια, μιλώντας εκτός κειμένου, σκιαγράφησε το πλαίσιο του οράματός του για το Δήμο Βέροιας, κατηγορώντας τις πρακτικές του παρελθόντος, θέτοντας σε πρώτο πλάνο την αξιοκρατία, αλλά και τα εθνικά θέματα. "Θα συνεργαστούμε με όλους, εκτός από κλέφτες, ψεύτες και λαμόγια... Αυτούς θα τους κόψω τα χέρια εγώ ο ίδιος", είπε ο κ. Παπαγιάννης, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεσμεύεται να αποποιηθεί του δικαιώματός για δημαρχιακή αποζημίωση, τονίζοντας πως ως Δήμαρχος δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ. Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Παπαγιάννης ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό του Δήμου την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 8 το απόγευμα, για την κεντρική του ομιλία στο ίδιο σημείο, έξω από το εκλογικό του κέντρο, στην οδό Βενιζέλου 1 (συμβολή με οδούς Εληάς και Μητροπόλεως). 


Ακολούθως, με την συνδρομή της κόρης του Γεωργίας Παπαγιάννη, δραστήρια και η ίδια πολιτικά, καθώς συμμετέχει στα όργανα της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, παρουσίασαν όλους τους υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού (όπως γράψαμε και σε παλαιότερη ανάρτηση, έχει δοθεί ιδιαίτερη βάση στα τοπικά συμβούλια και εκπροσωπείται ο συνδυασμός σχεδόν παντού). 


Μετά το τέλος της ομιλίας του Γιάννη Παπαγιάννη ακολούθησε αγιασμός, που τέλεσε ο Ηγούμενος της Μονής Θεοτόκου Καλλίπετρας, Αρχιμ. Παλαμάς. Στον σύντομο λόγο του, ο Αρχιμ. Παλαμάς τόνισε ότι σήμερα είναι η ημέρα που εκκλησία τιμά των Ιωσήφ, τον ευσχήμονα βουλευτή που διαμεσολάβησε για να  πάρουμε οι μαθητές τον νεκρό σώμα του Ιησού και παραλλήλισε εκείνον τον πολιτικό της εποχής με τους σημερινούς, εκφράζοντας την ελπίδα κάποτε να εκλείψει το ψέμα και τα κακώς κείμενα και μοιάσουν οι πολιτικοί εκείνον τον πολιτικό και μαθητή του Ιησού. 

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:
































































































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο