Κώστας Βοργιαζίδης: «Την Κυριακή επιλέγουμε αυτούς που επιδιώκουν την πρόοδο. Επιλέγουμε αυτούς που ανοίγουν νέους δρόμους»


Μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη ενόψει των εκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου: 

Αγαπητοί μου συμπολίτες, 

Όταν ξεκινήσαμε το 2014 εκφράσαμε το όραμά μας για τη δημιουργία πραγματικών συνθηκών ανάπτυξης για τους κατοίκους του Δήμου Βέροιας μέσα από ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό σχέδιο 8 αξόνων που είχε ως σκοπό να μετριάσει σε τοπικό επίπεδο τις επιπτώσεις τις οικονομικής κρίσης και να εξασφαλίσει προϋποθέσεις ευημερίας για τον τόπο μας. 

Τα προηγούμενα πέντε χρόνια εργαστήκαμε ακούραστα και μεθοδικά προκειμένου να τιμήσουμε την εντολή που πήραμε από τους συμπολίτες μας. Βελτιώσαμε τα οικονομικά του Δήμου παρά την περικοπή πόρων σε ποσοστό 60% από την Κεντρική διοίκηση, υποστηρίξαμε ουσιαστικά την αγροτική παραγωγή, βάλαμε τη Βέροια στον τουριστικό χάρτη της χώρας, επεκτείναμε την «ομπρέλα» κοινωνικής προστασίας προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, υλοποιήσαμε μικρά και μεγάλα έργα ενώ δρομολογήσαμε νέα έργα περίπου 40.000.000€ σε κάθε γωνιά του Δήμου.  

Συνολικά, κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα προς τα εμπρός. Σήμερα, η Βέροια είναι πιο σίγουρη, πιο εξωστρεφής και πιο αισιόδοξη για το μέλλον σε σύγκριση με το 2014. 

Βέβαια, δεν έχουμε πετύχει όλα όσα επιθυμούμε. Όλα όσα μπορεί και αξίζει η πόλη μας. Πολλά ακόμη πρέπει να γίνουν ώστε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τη δυναμική της περιοχής μας. Έχουμε όμως αποδείξει ότι ως συνδυασμός διαθέτουμε την απαραίτητη «γνώση» να μετατρέψουμε την αληθινή μας αγάπη για τον τόπο σε αποτελεσματική «δράση» για το Δήμο Βέροιας. 

Είναι σίγουρο πως αυτές τις ημέρες της προεκλογικής περιόδου ακούσατε πολλά. Εύκολες υποσχέσεις, προτάσεις-πυροτεχνήματα κι ευχολόγια σε συνδυασμό με μπόλικη δόση καταστροφολογίας και μηδενισμού. 

Εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε με τον ίδιο τρόπο την ενασχόληση με τα κοινά. Για εμάς η ανάπτυξη και η πρόοδος δεν έρχονται μέσα από εύκολα λόγια και ευχές. Εμείς πάντα πιστεύαμε ότι η ανάπτυξη κατακτιέται μέσα από σχέδιο, σκληρή δουλειά και διεκδίκηση. Αυτό κάναμε τόσα χρόνια και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και την επόμενη τετραετία εφόσον μας τιμήσετε ξανά με την εμπιστοσύνη σας. 

Μετά από πέντε σχεδόν χρόνια έχουμε θέσεις τις βάσεις. Πετύχαμε πολλά αλλά μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. 

Με ευθύνη, συνέπεια και τιμιότητα θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για όσα θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε για το καλό του Δήμου μας. 

Είμαι βέβαιος ότι με τη δική σας υποστήριξη θα δημιουργήσουμε και αυτή τη φορά ένα πλειοψηφικό ρεύμα εξωστρέφειας και αισιοδοξίας που θα παγιώσει την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας. 
Στις 26 Μαΐου, δεν επιλέγουμε απλώς ανάμεσα σε παρατάξεις και εξαγγελίες. Επιλέγουμε ανάμεσα σ’ εκείνους που εκφράζουν τη στασιμότητα και σε κείνους που επιδιώκουν την πρόοδο, ανοίγοντας νέους δρόμους. 

Την Κυριακή, επιλέγουμε ανάμεσα σ’ εκείνους που επιθυμούν το διχασμό και την πόλωση και σε εκείνους που έμαθαν να εργάζονται σκληρά για όσα μας ενώνουν. 

Γι’ αυτό σας καλώ να συνεχίσουμε τον κοινό μας αγώνα για μια Βέροια πιο φιλική, ανθρώπινη και δυναμική. Να συνεχίσουμε να διεκδικούμε περισσότερα. Να συνεχίσουμε μαζί μπροστά. 

Κώστας Βοργιαζίδης 
Δήμαρχος Βέροιας 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο