Οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Ημαθία


Μετά την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος εκτιμάται ότι θα ανακοινωθούν όλα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της Ημαθίας, μεταξύ αυτών και της Ημαθίας. 

Σχετικά με τους Ημαθιώτες "γαλάζιους" υποψηφίους, αν και δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, όλες οι πληροφορίες πλέον συμφωνούν ότι θα είναι οι εξής:

Ο βουλευτής και εφοριακός Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο δικηγόρος και πολιτευτής του κόμματος Τάσος Μπαρτζώκας, η φυσικοθεραπεύτρια και περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο πρώην βουλευτής, δικηγόρος - νομικός σύμβουλος του Δ. Βέροιας Λάζαρος Τσαβαρίδης, ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός και μέλος του Πολιτικού Μητρώου της ΝΔ Φώτης Κουτσουπιάς και η αθλήτρια και στέλεχος του Λιμενικού Σώματος Σοφία Ράλλη.

Όλα τα παραπάνω ονόματα πλέον θεωρούνται "κλειδωμένα", μετά την οριστικοποίηση της συμμετοχής του Λάζαρου Τσαβδαρίδη το απόγευμα της Πέμπτης (13/6) που ακόμα "έπαιζε" αν τον επιλέξουν ή όχι (πληροφορίες αναφέρουν ότι προκρινόταν η περίπτωση Προκόπη Μπίλη, αλλά μετά και την κάθοδο της συμπολίτισσάς του Σ. Ράλλη έκανε πίσω) και της Σοφίας Ράλλη, που πήρε τις αποφάσεις της σχετικά με την παραίτησή της από το Λ.Σ.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο